Információ

Leértékelések

Jelenleg nincs elérhető különleges termék.

Népszerű eladások

Mérlegek

Hiteles és NEM hiteles digitális mérlegek széles választéka.

Termékeink kötött megtalálhatóak az acsa, aclas, cas, demandy, micra termékcsalád hitelesített digitális mérlegei.

Vásároljon nálunk megbízható mérlegeket!

Mérlegek 80 terméket találtam.

Alkategóriák

  • Árszorzós mérlegek

    Mit érdemes tudni az árszorzós mérlegről?

    Üzletet, saját vállalkozást vezet? Napi rendszerességgel kell termékeit lemérnie? Nincs megelégedve a jelenlegi mérlegével? Akkor Önnek egy megbízható, vadonatúj mérlegre van szüksége!

    Egy jól működő vállalkozáshoz elengedhetetlen a törzsvásárlói kör kiépítése, ez pedig csak abban az esetben lehetséges, ha a vevőkör megbízható minőséget kap a pénzéért és ennek következtében visszatér az üzletbe vásárolni. Azonban, ha eljátsszuk a bizalmukat, akkor ez nem fog megvalósulni. Szerezzen be egy megbízható mérleget és küszöbölje ki a rossz mérleg okozta hibákat!

    Webáruházunk különféle típusú mérlegeket kínál nagy választékban, melyek között megtalálhatóak árszorzós mérlegek is. Ezek a típusú eszközök számos előnnyel rendelkeznek a régebbi mérlegekkel szemben. Az árszorzós mérleg nemcsak pontos mérést végez, de digitális kijelzőjének köszönhetően azonnal megjeleníti a tömeghez rendelt pontos egységárat is. Nincs kerekítés vagy csalás, a kijelzőn tizedes pontossággal leolvashatóak a valós adatok. Az árszorzós mérleg nélkülözhetetlen eszköze élelmiszerboltoknak, zöldség, gyümölcs üzleteknek, de secondhand üzletekben is hasznos lehet.

    Vásároljon árszorzós mérleget és alapozza meg vállalkozása sikerét!

  • Asztali mérlegek

    tömegmérő mérlegek, vagy asztali mérlegek tömeg mérésére alkalmasak. Közös jellemzőjük a tárázhatóság, és a gyártói hitelesség. A mérlegek leginkább méretben (tálcaméretben) és kivitelben térnek el egymástól, vízvédettségi (IP) besorolás, és a mérlegtest anyagát illetőleg (műanyag, vagy saválló acél).

  • Darabszámláló mérlegek

    A darabszámlálós mérlegek a tömegmérő mérlegektől abban különböznek, hogy egy egységtömeg meghatározását (megmérését) követően megszámoltathatjuk a mérleggel az egyazon tömegű termékeinket (például csavarok, alátétek...). A klasszikus bolti darabszámláló mérlegeken felül kínálatunkban szerepel az ipari, két mérleges darabszámláló megoldás is.

  • Labor mérlegek

    Labor mérlegek akár gyártói tanúsítással (laboratóriumi, gyógyszertári, illetve egyéb, grammos, tizedgrammos, századgrammos mérést igénylő feladatokra).

    Amennyiben az alábbi termékkategóriáktól eltérő paraméterekkel rendelkező I -es, vagy II -es osztálypontosságú mérlegre van szüksége (pl. nagyobb platóméret, por és vízállóság, belső kalibrációs funkció...) kérje ajánlatunkat!

  • Mérleg kiegészítők

    Mérleg tápegységek, mérő cellák, tálcák, kijelzők és még sok minden ami a mérlegekhez kell.

  • Raktári mérlegek,...

    Ipari mérleg modelljeinket sztenderd, illetve egyedi kivitelben gyártjuk egyedi megrendelésre. Mint minden saját gyártású mérlegünk, ipari mérleg termékeink is saját gyártói engedélyszámmal rendelkeznek.

    Ipari mérleg
     gyártására minden esetben előzetes egyeztetés után, és amennyiben szükséges, helyszíni felmérést követően adunk ajánlatot az adott igények tekintetében.

    Raktári mérlegeink a legkülönbözőbb dobozos, raklapos termékek mérésére is alkalmasak, típustól függően, legyen szó száraz, vagy éppen nedves, vizes környezetről. Többféle megoldást kínálunk raklapok, EU raklapok mérésére is a különböző típusú raklapmérlegeinkkel, vagy békamérleggel.

  • Darumérlegek

    Akasztós mérlegeket, vagy horog mérlegeket kínálunk kis, közepes és nagy méréshatárokkal. A darumérlegek felhasználási területe nagyon szerteágazó. A kisebb méréshatárú, könnyen mozgatható kiviteleket vadászok, méhészek, mezőgazdaságban tevékenykedő termesztők, termelők... vásárolják leginkább, míg a nagyobb, helyhez kötött kivitelek felvevőpiacát leginkább az ipar jelenti, ahol a nagyobb termékek horogra akasztáshoz történő megemelése már leginkább gépesítve (pl. targonca által) történik.

    Az akasztós mérlegek leginkább nem hitelesített kivitelben léteznek, mivel azok hitelesíthetőségi lehetősége nagyon korlátozott, illetve legtöbbször nincs is szükség azok hitelesítésére, mivel csak ellenőrző mérésre (nem joghatással történő mérésre) használatosak.

oldalanként
Mutat 31 - 60 / 80
  • 113 500 Ft‎

    Tulajdonságok: HITELESÍTVE ! A mérleg kiválóan használható ládás áruk mérésére, dobozok, csomagok mérésére, mobil mérésekre, a könnyű hordozhatóság miatt, személyi mérlegként (kórházi mérlegként, edzőtermi mérlegként...). Beépített Bluetooth funkciójának és gyártói Android -os alkalmazásnak köszönhetően, alkalmas telefonon történő adattárolásra, külső...

    113 500 Ft‎
  • 220 000 Ft‎

    Gyorsítsa fel termékeinek az értékesítését a CAS kiváló minőségű pultba építhető mérlegével, melyet most gyári hitelesítéssel rendelhet meg.

    220 000 Ft‎
  • 80 000 Ft‎

    A CAS PR-C egy könnyű, ám precíz tömegmérő-darabszámlálós mérleg. NEM HITELESÍTHETŐ !

    80 000 Ft‎
  • 52 500 Ft‎

    PR II széles körben használható árszorzós mérleg, a népszerű PR Plus mérlegcsalád továbbfejlesztett változata. OIML engedélyének köszönhetően joghatással történő mérésre alkalmas (kiszolgálásra alkalmas). Az ár tartalmazza a gyártói hitelesítést, mely egyenértékű a hitelesítéssel. 

    52 500 Ft‎
  • 57 500 Ft‎

    PR II széles körben használható árszorzós mérleg, a népszerű PR Plus mérlegcsalád továbbfejlesztett változata. OIML engedélyének köszönhetően joghatással történő mérésre alkalmas (kiszolgálásra alkalmas). Az ár tartalmazza a gyártói hitelesítést, mely egyenértékű a hitelesítéssel. 

    57 500 Ft‎
  • Kifutott teremék!  Helyettesítő termék:  Cas-Sw-II Cd 3Kg/6Kg/15Kg/30Kg asztali mérleg

  • Kifutott teremék!  Helyettesítő termék:  Cas-Sw-II Cd 3Kg/6Kg/15Kg/30Kg asztali mérleg

  • 143 500 Ft‎

    A mérlegcsalád patikai használatra nem alkalmas, mivel az "e" értékre vonatkoztatott felbontása nem haladja meg a 10 000 -t.

    143 500 Ft‎
  • 75 000 Ft‎

    Cégünk terméklistáján az SW sorozat az egyik legmeghatározóbb mérleg típus.  Vízálló kivitel.

    75 000 Ft‎
  • 39 900 Ft‎

    Tulajdonságok: NEM hitelesíthető !!  40x50 cm-es mérőfelülettel, wi-fi kijelzővel rendelkező lapmérleg tökéletes választás azok számára, akik nagyobb tárgyakat szeretnének mérni, de ugyanakkor az egyszerű, gyors hordozhatóság is elengedhetetlen. Wi-fi kijelzője 20 méteres távolságban használható. 300 kg-os méréshatárral, 100 g-os pontossággal rendelkezik.

    39 900 Ft‎
  • 14 000 Ft‎

    Remek választás élelmiszer boltokba, zöldséges és húsboltokba is, nem csupán egyszerű kezelhetősége, hanem könnyű tisztíthatósága és időtállósága miatt is. NEM HITELESÍTHETŐ

    14 000 Ft‎
  • Megbízható darabszámláló mérleg 3kg-os hitelesítéssel. KIFUTOTT TERMÉK NEM RENDELHETŐ! Helyettesítő termék: Demandy Sscx 3/6Kg hitelesített darabszámláló mérleg

  • 50 500 Ft‎

    Megbízhatóan használható élelmiszer boltokban, zöldséges és húsboltokban is. Lapos és tornyos kivitelben is kapható. Eladó és vevő oldali LCD kijelzője is háttérvilágítással rendelkezik. Beépített akkumulátorról és hálózatról is működtethető. 2 évre hitelesíthető.

    50 500 Ft‎
  • Megbízhatóan használható élelmiszer boltokban, zöldséges és húsboltokban is. Lapos és tornyos kivitelben is kapható. Eladó és vevő oldali LCD kijelzője is háttérvilágítással rendelkezik. Beépített akkumulátorról és hálózatról is működtethető. 2 évre hitelesíthető. KIFUTOTT TERMÉK! HELYETTESÍTŐ TERMÉK: Acs-l5 15/30kg hitelesített bolti mérleg

  • 37 500 Ft‎

    Tulajdonságok: NEM hitelesíthető !!  A TCS csomagmérleg legmeghatározóbb tulajdonsága a hordozhatóság. A mérleg és a kijelző egy alumínium táskában könnyedén hordozható. Mérete megfelelő nagyobb csomagok, palackok mérésére. Mobilitásához nagymértékben hozzájárul, hogy áramellátását egy 9V-os elem biztosítja.

    37 500 Ft‎
  • 108 000 Ft‎

    Darumérleg (függő mérleg) felső gyűrűvel, alsó horoggal általános célra. Masszív fém készülékház védi a sérülésektől, így ipari területeken is használható.

    108 000 Ft‎
  • 65 000 Ft‎

    Tulajdonságok: NEM hitelesíthető Darumérleg (függő mérleg) felső gyűrűvel, alsó horoggal általános célra. Masszív fém készülékház védi a sérülésektől, így ipari területeken is használható.

    65 000 Ft‎
  • 30 000 Ft‎

    Tulajdonságok: NEM hitelesíthető Darumérleg (függő mérleg) felső gyűrűvel, alsó horoggal általános célra. Masszív fém készülékház védi a sérülésektől, így ipari területeken is használható.

    30 000 Ft‎
  • 24 500 Ft‎

    Tulajdonságok: NEM hitelesíthető Darumérleg (függő mérleg) felső gyűrűvel, alsó horoggal általános célra. Masszív fém készülékház védi a sérülésektől, így ipari területeken is használható.

    24 500 Ft‎
  • 68 600 Ft‎

    A megbízható SEP, hitelesíthető mérleget olyan boltok számára ajánljuk, ahol fontos a kijelző jól láthatósága. 15Kg-os és 30Kg-os hitelesítéssel kapható.

    68 600 Ft‎
  • 59 000 Ft‎

    Megbízható darabszámláló mérleg 3kg-os hitelesítéssel.

    59 000 Ft‎
  • 108 000 Ft‎

    Megbízható raktári mérleg 150Kg és 300Kg-os hitelesítéssel.

    108 000 Ft‎
  • 27 500 Ft‎

    Tulajdonságok: NEM hitelesíthető !! TCS nem hitelesíthető raktári mérleget leginkább belső mérésekre, ellenőrző mérésekre ajánljuk. Beépített memóriájában tárolt adatok 7 nyomógomb segítségével  könnyedén előhívhatóak. Áruátvételnél az árszorzó funkciójának köszönhetően könnyen kiszámítható a mért áru összértéke. Kijelző tartó torony lecsukható, így...

    27 500 Ft‎
  • A megbízható WDP vízálló, hitelesíthető mérleget olyan boltok számára ajánljuk, ahol nagyobb, folyékony szennyeződésnek vannak kitéve. KIFUTOTT TERMÉK! HELYETTESÍTŐ TERMÉK: https://aucash.hu/merlegek/165-t28mr-6kg-hitelesitett-asztali-merleg.html

  • 300 g méréshatárral, 0.1 grammos osztásértékkel rendelkező kanálmérleg két darab cserélhető mérőkanállal. A kanalak oldalán térfogat mértékegység (ml) jelölés látható, így egy méréssel mérhetjük az anyag súlyát és térfogatát is. NEM hitelesíthető ! JELENLEG NEM KAPHATÓ :(

  • 66 600 Ft‎

    EQC digitális darabszámláló mérleg 2 éves hitelesítéssel tökéletes választás szerelvény boltok, csavarokat, szöget árusító boltok számára. memóriájában 8 adat tárolható, amely az M1-M8 gombokkal gyorsan és egyszerűen előhívható. 3, 6 és 15 kg-os méréshatárral 1, illetve 2 g osztásértékkel rendelhető.

    66 600 Ft‎
  • 295 000 Ft‎

    A TCS lapmérleg tökéletesen alkalmas nagyobb méretű tárgyak mérésére (BIG BAG zsákok, élőállat, nagyméretű ládák). Alacsony szerkezeti magasságának köszönhetően békával is megközelíthető, így raklapok mérésére is alkalmas. 2 évre hitelesített, magyarországi EK tanúsítvány.

    295 000 Ft‎
  • 220 500 Ft‎

    A TCS raklapmérleg tökéletesen alkalmas nagyobb méretű tárgyak mérésére (BIG BAG zsákok, élőállat, nagyméretű ládák). Kialakításának köszönhetően időt és energiát spórolhat meg rakodás közben, mivel nem kell az árut átpakolni. 2 évre hitelesített, magyarországi EK tanúsítvány.

    220 500 Ft‎
  • 350 000 Ft‎

    A TCS lapmérleg tökéletesen alkalmas nagyobb méretű tárgyak mérésére (BIG BAG zsákok, élőállat, nagyméretű ládák). Alacsony szerkezeti magasságának köszönhetően békával is megközelíthető, így raklapok mérésére is alkalmas. 2 évre hitelesített, magyarországi EK tanúsítvány.

    350 000 Ft‎
  • 460 000 Ft‎

    A TCS lapmérleg tökéletesen alkalmas nagyobb méretű tárgyak mérésére (BIG BAG zsákok, élőállat, nagyméretű ládák). Alacsony szerkezeti magasságának köszönhetően békával is megközelíthető, így raklapok mérésére is alkalmas. 2 évre hitelesített, magyarországi EK tanúsítvány.

    460 000 Ft‎
Mutat 31 - 60 / 80