Információ

Leértékelések

Népszerű eladások

Árszorzós mérlegek

Mit érdemes tudni az árszorzós mérlegről?

Üzletet, saját vállalkozást vezet? Napi rendszerességgel kell termékeit lemérnie? Nincs megelégedve a jelenlegi mérlegével? Akkor Önnek egy megbízható, vadonatúj mérlegre van szüksége!

Egy jól működő vállalkozáshoz elengedhetetlen a törzsvásárlói kör kiépítése, ez pedig csak abban az esetben lehetséges, h...

Mit érdemes tudni az árszorzós mérlegről?

Üzletet, saját vállalkozást vezet? Napi rendszerességgel kell termékeit lemérnie? Nincs megelégedve a jelenlegi mérlegével? Akkor Önnek egy megbízható, vadonatúj mérlegre van szüksége!

Egy jól működő vállalkozáshoz elengedhetetlen a törzsvásárlói kör kiépítése, ez pedig csak abban az esetben lehetséges, ha a vevőkör megbízható minőséget kap a pénzéért és ennek következtében visszatér az üzletbe vásárolni. Azonban, ha eljátsszuk a bizalmukat, akkor ez nem fog megvalósulni. Szerezzen be egy megbízható mérleget és küszöbölje ki a rossz mérleg okozta hibákat!

Webáruházunk különféle típusú mérlegeket kínál nagy választékban, melyek között megtalálhatóak árszorzós mérlegek is. Ezek a típusú eszközök számos előnnyel rendelkeznek a régebbi mérlegekkel szemben. Az árszorzós mérleg nemcsak pontos mérést végez, de digitális kijelzőjének köszönhetően azonnal megjeleníti a tömeghez rendelt pontos egységárat is. Nincs kerekítés vagy csalás, a kijelzőn tizedes pontossággal leolvashatóak a valós adatok. Az árszorzós mérleg nélkülözhetetlen eszköze élelmiszerboltoknak, zöldség, gyümölcs üzleteknek, de secondhand üzletekben is hasznos lehet.

Vásároljon árszorzós mérleget és alapozza meg vállalkozása sikerét!

Bővebben

Árszorzós mérlegek 33 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 31 - 33 / 33
 • 189 500 Ft‎

  A Rongta RLS1000 kedvező árú nagyméretű kijelzővel szerelt címkenyomtatós rendszermérleg, amely folyamatos használat mellett, rideg körülmények között is kitűnően teljesít. - Komplex kereskedelmi rendszerek - Élelmiszerüzletek - Zöldség / gyümölcs / savanyúság értékesítés - Hentesáru értékesítés - Üzemek, mért áru előcsomagolása

  189 500 Ft‎
 • 177 000 Ft‎

  Abszolút árbajnok a címkenyomtatós rendszermérlegek között. Az RLS1000 kisebb méretű kijelzővel szerelt változata, amely teljesítményében teljes mértékben megfelel márkatársának. - Mért áru előcsomagolása üzemekben - Bolti kereskedelmi rendszerek - Élelmiszerboltok - Zöldség / gyümölcs / savanyúság mérés - Tőkehús értékesítés

  177 000 Ft‎
 • 13 000 Ft‎

  Tulajdonságok: NEM hitelesíthető !! 40 kg-os méréshatárral, vevő és eladó oldali LCD kijelzővel, valamint beépített memóriával rendelkezik.

  13 000 Ft‎
Mutat 31 - 33 / 33