Információ

Leértékelések

Jelenleg nincs elérhető különleges termék.

Népszerű eladások

Bankjegy számlálók

Bankjegy számlálók széles választéka.

Bankjegy számlálók 15 terméket találtam.

Mutat 1 - 15 / 15
 • 47 900 Ft‎

  Egyszerűen, könnyen kezelhető pénzszámoló gép. A behelyezett bankjegyeket megszámolja, és ezzel párhozamosan két különböző módszerrel ellenőrzi a valódiságukat. Az UV és a mágneses (UV, MG) vizsgálati módszerek segítségével nagy pontossággal képes felismerni a hamis bankjegyeket.

  47 900 Ft‎
 • 57 900 Ft‎

  Egyszerűen kezelhető, automatikus pénzszámláló gép, kék, grafikus LCD kijelzővel. Alkalmas pénztárakban, bankokban, valamint különböző pénzátvételi helyeken történő használatra, ahol a gyors pénzszámlálás mellett fontos a bankjegyek azonnali vizsgálata is.

  57 900 Ft‎
 • 59 900 Ft‎

  Könnyen kezelhető bankjegyszámláló, fém bankjegy adagolóval és ügyfél kijelzővel. Egyszerűen, könnyen kezelhető pénzszámoló gép. A behelyezett bankjegyeket megszámolja, és ez mellett két különböző módszerrel ellenőrzi a valódiságukat.

  59 900 Ft‎
 • Kifutott termék már nem kapható :(  Hordozható bankjegyszámláló készülék, beépített UV és MG pénzvizsgálati funkcióval.

 • 64 900 Ft‎

  Egyszerűen kezelhető, automatikus pénzszámoló gép, dupla LCD kijelzővel, és ügyfél kijelzővel. Alkalmas pénztárakban, bankokban, valamint különböző pénzátvételi helyeken történő használatra, ahol a gyors pénzszámlálás mellett fontos a bankjegyek azonnali vizsgálata is.

  64 900 Ft‎
 • 76 900 Ft‎

  Professzionális pénzszámoló gép, állítható, nagyméretű LCD kijelzővel és AJÁNDÉK vevőkijelzővel.Egyszerűen, könnyen kezelhető pénzszámoló gép. A behelyezett bankjegyeket megszámolja, és ezzel párhuzamosan három különböző módszerrel ellenőrzi a valódiságukat.

  76 900 Ft‎
 • Felüladagolós banki, felső kategóriás bankjegyszámláló gép, UV, IR, DD, MG vizsgálati módokkal, állítható sebességgel. KIFUTOTT TERMÉK!

 • Az EC-5200 típusú bankjegyszámláló gép a legújabb fejlesztésű modell, ami már alkalmas a bankjegyek azonosítására és az értékük megállapítására is. Több, mint pénzszámoló gép, az értékszámláló funkciónak köszönhetően egy igaz svájci bicska lehet bármelyik pénztárban.

 • Az EC-5600 pénzszámoló gép valójában már egy bankjegyfeldolgozó állomás. Számol, szortíroz, válogat, forgat, és nagy pontosságú, többszintű vizsgálatra is alkalmas.Ez a bankjegyszámláló képes a bankjegyek azonosítására, az értékük megállapítására és FORINT-al is működik (régi és az új bankjegyekkel egyaránt).

 • 45 900 Ft‎

  Az EuroCash EC-1500 SuperLite pénzszámoló gép termékcsaládunk legújabb terméke. Több ezer eladott bankjegyszámoló készülék alapján és vásárlónk visszajelzéseit, igényeit figyelembevéve biztosan mondhatjuk, hogy az EuroCash EC-1500 bankjegyszámláló készülék kiváló választás minden olyan üzlet és  cég házipénztárai részére, akik szeretnék a napi zárásokat...

  45 900 Ft‎
 • Professzionális, felső adagolós bankjegyszámláló valódiság ellenőrzéssel és nagyon megbízható működéssel. Alkalmas akár napi, akár időszakos használatra is, nagy terhelhetőség és kiemelkedő pontosság jellemzi. KIFUTOTT TERMÉK!

 • 304 900 Ft‎

  Az EuroCash EC-5400 típusú bankjegyszámláló gép a legújabb fejlesztésű modell, ami már alkalmas a bankjegyek azonosítására és az értékük megállapítására is. Több, mint pénzszámoló gép, az értékszámláló funkciónak köszönhetően egy igaz svájci bicska lehet bármelyik pénztárban.

  304 900 Ft‎
 • 434 900 Ft‎

  Az EuroCash EC-5800 egy felsőkategóriás, nagy igénybevételre tervezett értékszámláló és bankjegy felismerő funkcióval ellátott, úgynevezett 2 zsebes pénzszámláló gép. Ez a bankjegyszámláló képes a bankjegyek nagy pontosságú azonosítására és annak eredetiségének megállapítására.

  434 900 Ft‎
 • 28 900 Ft‎

  Kompakt méretű, egyszerűen kezelhető pénzszámoló gép. Megszámolja a behelyezett bankjegyeket, utalványokat. 

  28 900 Ft‎
 • 35 900 Ft‎

  Megszámolja a behelyezett bankjegyeket, utalványokat. Alkalmas kötegelő és összeadó számlálásra is. 

  35 900 Ft‎
Mutat 1 - 15 / 15