Információ

Leértékelések

Jelenleg nincs elérhető különleges termék.

Népszerű eladások

Szoftverek

Itt minden szoftvert megtalál amire szüksége lehet. 

Szoftverek 10 terméket találtam.

Mutat 1 - 10 / 10
 • 0 Ft‎

  FELHASZNÁLÁSI TERÜLET Az ePénztárgép applikáció egy Androidos eszközre telepíthető ingyenes szoftver, mellyel felokosítja meglévő online pénztárgépet, vagy kiegészítőket vásárolva képes lesz a program NTAK adatküldésre, vagy cikkelemes értékesítésre, esetleg elektronikus fizetés elfogadására. Adóügyi nyomtatóval összekapcsolva teljes értékű pénztárgépként...

  0 Ft‎
  Csak elektronikusan
 • 11 430 Ft‎

  Gyors és egyszerű NTAK adatküldési megfelelőség vendéglátó tevékenységi körrel rendelkező üzletek számára a legköltséghatékonyabb módon. Kezelése egyszerű! A mikró-, és kis vállalkozásokra szabva, hogy a pénztárgépes értékesítés gyorsaságát idéző módon tudjon értékesíteni. Ebbe a kényelmi megoldásaink segíteniek a támogatott eszközök révén.

  11 430 Ft‎
  Csak elektronikusan
 • JÖN Hamarosan kapható !! A StajerFood egy olyan felhasználóbarát kis-éttermi rendszer, ami átláthatóvá, elérhetővé, személyre szabhatóvá teszi a rendelések felvételét és a forgalom követését.

 • 0 Ft‎

  Elektronikus számla kiállítás bárhol, bármikor a mobiltelefonod segítségével!Nincs havidíj vagy rejtett költség Gyorsabb számlázás Azonnal hozzáférhető minden kereskedelmi adat 100% biztonságos NAV kompatibilis

  0 Ft‎
  Csak elektronikusan
 • 4 194 Ft‎

  QR kódos fizetés a saját mobilodon A forradalmi QR kódos fizetés segítségével vevőid készpénz és bankkártya nélkül is fizethetnek a mobiltelefonodra a CMO QR kódos applikációinak segítségével!

  4 194 Ft‎
  Csak elektronikusan
 • 12 700 Ft‎

  A szoftver segítségével a Sam4s NR-440-es és NR-240-es pénztárgépek köthetőek össze kereskedelmi rendszerekkel. 

  12 700 Ft‎
  Csak elektronikusan
 • 5 000 Ft‎

  A Kontroll program segítségével üzlete napi, havi vagy óránkénti teljesítményét és a pénztárgépe összes korábban kinyomtatott bizonylatát is könnyedén áttekintheti a számítógépén.

  5 000 Ft‎
  Csak elektronikusan
 • 10 000 Ft‎

  Az Sam4s Raktár segítségével árucikk adatokat tölthet fel a számítógépéről a pénztárgépére és pontos információkat szerezhet a termékeinek a kelendőségéről.

  10 000 Ft‎
  Csak elektronikusan
 • 7 620 Ft‎

  - Cikkelemes értékesítés - NTAK opció - Nincs hűségidőA SMART kereskedelmi funkció az ePénztárgép mobilapplikáció kiegészítő szolgáltatása, amivel lehetővé válik a cikkelemes értékesítés. A kiegészítő használható önmagában is, vagy az NTAK adatszolgáltatással egyidőben, ha a vendéglátóhelyen is élvezni tudjuk a a szolgáltatás által nyújtott többlet...

  7 620 Ft‎
  Csak elektronikusan
 • 3 162 Ft‎

  Forradalmi megoldás, mellyel a saját Android telefonod bankkártya terminálként funkcionálhat!Meglévő számládhoz kapcsolható Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro kártya Tranzakciós díj az adott havi forgalom alapján változó.

  3 162 Ft‎
  Csak elektronikusan
Mutat 1 - 10 / 10