Bixolon Slp-D220 címkenyomtató

Új termék

A Bixolon SLP-D220 egy kisméretű és kedvező árú etikett nyomtató, melynek a teljesítménye a gyártó drágább modelljeivel is felveszi a versenyt. Könnyen leolvasható, nagyfelbontású címkéket készít, ezért ékszerboltok, könyvtárak, vagy egészségügyi intézmények számára is ajánljuk.

Bővebb leírás

74 000 Ft‎ Áfával

Egyéb infó

A Bixolon keskeny és csupán 1,3 kilogramm súlyú készüléke rendkívül kis helyen is elfér. Az apró címkenyomtató teljesítménye ennek ellenére a cég nagyobb modelljeihez hasonló; a dokumentumait 152 mm/mp sebességgel és 203 dpi-s felbontásban készíti el, szabadon mozgatható érzékelői pedig médiatípusok széles körének a felhasználását teszik lehetővé.

Az Energy Star minősítést elnyerő, kevés áramot felhasználó nyomtató beépített soros és USB portjain keresztül bármilyen számítógépes rendszerbe könnyen integrálható, az EPL II és a ZPL II programnyelveket pedig automatikusan felismeri. Ezt a helytakarékos és megbízható készüléket raktározással, szállítással, kereskedelemmel és egészségügyi szolgáltatásokkal foglalkozó cégek számára egyaránt ajánljuk.
- Helytakarékos kialakítású (szélesség/hosszúság: 120×230 mm)
- A nyomtatási sebessége kimagasló (152 mm/mp)
- Könnyen cserélhető benne a papír
- Kimagasló memória kapacitással rendelkezik (4 MB flash 8 MB SDRAM memória)
- Ajándék címketervező programot adunk a nyomtató összes verziójához
- Papír szélesség: 15 - 60mm
- Média belső magátmérő: 12,5-38mm
- Média külső átmérő: max. 130mm

Letöltés

bixolon-slp-kez.pdf

Kezelési útmutató a Bixolon Slp-D220 címkenyomtatóhoz.

Letöltés (2.44M)