SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK 
Termékeinket az ország egész területén házhoz szállítjuk. Hétfőtől-péntekig a 14 óra előtt beérkezett rendelések teljesítését egy, a hétvégén vagy délután kettő után leadottakét pedig két munkanapos határidővel vállaljuk. A készülékeinket reggel nyolc és délután három között juttatjuk el a megadott címre. Abban az esetben, ha ez az időpont nem megfelelő Önnek kérjük, jelezze a megrendelőlapon, és munkatársunk keresni fogja időpont egyeztetés céljából.
 
A szállítási díjakat a megrendelt termékek ára és db szám után weboldalunk számolja.
A honlapon keresztül megrendelt termékeket személyesen is átveheti budapesti üzletünkben.
Ebben az esetben, természetesen nem kell szállítási, vagy bármilyen más díjat fizetnie a termék árán felül.
 
A házhoz szállított termékeket két módon fizetheti ezek a következők:
Előre utalás: 
Küldje el megrendelt termék árát bankszámlánkra.
Miután megérkezett az összeg, felhívjuk és postázzuk a készüléket.
 
Adatok az utaláshoz:
Cégnév: Au Cash Kft. Adószám: 11733072-2-42
Bankszámlaszám: OTP bank, 11715007-24458216-00000000
 
Utánvét:
A termék árát a kiállított megrendelő alapján a szállító cégnek kell majd kifizetnie, miután átvette a csomagot.
 
A fizetési módot a megrendelőlapon kell megadnia, a szállítási és egyéb költségekről természetesen a rendelés során is tájékoztatjuk.
 
A termékeink átvételekor győződjön meg arról, hogy a megfelelő készüléket szállították Önnek és az eszköz nem sérült meg a szállítás során. Abban az esetben, ha valamilyen okból nem elégedett a leszállított termékkel kérjük, vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral, és rögzítse benne a sérülés, vagy a hiány mértékét valamint a csomagszámot. Ezután pedig hívjon fel minket, és a munkatársaink mindent meg fognak tenni azért, hogy a lehető leghamarabb eljusson Önhöz a megfelelő készülék.
 
Ha egy kiválasztott termék nincs raktáron, előjegyzést veszünk fel rá, és a megrendelés időpontjában érvényes áron szállítjuk le, amint beérkezett a cégünk-höz. Mivel a honlapon bemutatott eszközökből nagy raktárkészlettel rendelkezünk, ez csak rendkívül ritkán fordulhat elő. Ha mégis egy ilyen készüléket rendelt meg, munkatársunk fel fogja hívni és tájékoztatja a termék várható érkezésének az időpontjáról.
 
Abban az esetben, ha nem tudja átvenni a megrendelt terméket akkor a szállító egy értesítést hagy a kézbesítéskor.
Kettőnél többször csak abban az esetben szállítjuk ki ugyanazt a cikket egy címre, ha emailben, vagy telefonon megkeres minket és rendezte a termék teljes vétel árát.
Csak ezután szállítjuk újra a megrendelt terméket.
Ha a vevő eláll a vásárlástól az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a vevőnek kell állnia.