2020,01,01 Euro átállás

Amennyiben a pénztárgép azt írja hogy Euro Dátum nincs beállítva a gépet a szervizbe kell szállítani.

Nyugtával dicsérje a napot!

Üdvözlettel Tóth Gábor

Au Cash Kft.
1161 Budapest, Baross utca 4.
+36 20 / 486 - 11 - 88
+06 1 / 405 - 12 - 85
https://onlinepenztargeprendeles.hu/ ; https://aucash.hu/
penztargepredeles@gmail.com

Kövessen minket a facebook-on:
https://www.facebook.com/aucashkft

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A felkészülési időszakba történő belépés nem igényel semmiféle jóváhagyást a felhasználó részéről.

Ha elérkezett a gépben lévő időpont, akkor csak annyi történik, hogy az időpontot követő napnyitáskor egy tájékoztató felirat jelenik meg a kijelzőn a felkészülési időszakra történő átállásról 

A gépet ugyanúgy lehet használni, mint előtte, kivéve hogy átállás után már nem lehet a felhasználó által módosítani az euro árfolyamot.

A felkészülési időszakban készült nyugtákon megjelenik minden esetben az aktuális euro árfolyam és a nyugta végösszegének euróban számított értéke, valamint a napi forgalmi jelentésen megjelenik az ÁFA csoportok szerinti forgalombontás is, tehát nem csak az 5 ÁFA kulcs szerint lesz bontva a forgalom, hanem külön megjelenik a C Áfa kulcs tekintetében pl. a C00, C01, C02 stb. forgalom is külön sorban, ha volt ilyen aznap.

A felkészülési időszakba történt átlépés NEM VÉGLEGES és NEM VISSZAFORDÍTHATATLAN, ha új dátumok érkeznek a NAV szerverről, akkor simán vissza tudnak állni a gépek, csak Forint időszakra.

A Novatek gépek esetében csak manuálisan lehet a dátumot átállítani mivel ez még V1 szerverre csatlakozik. Amennyiben nem akar visszaállni, sajnos, nincs más megoldás, mint a gyártói javítás.

Nyugtával dicsérje a napot! 

Üdvözlettel Tóth Gábor 

Au Cash Kft. 
1161 Budapest, Baross utca 4. 
+36 20 / 486 - 11 - 88 
+06 1 / 405 - 12 - 85 
aucash.hu ; onlinepenztargeprendeles.hu

info@aucash.hu 

Kövessen minket a facebook-on: 
https://www.facebook.com/aucashkft