Sam4s gyári GSM Antenna

sam4s-antenna

Új termék

A Sam4s Online NEW pénztárgép sorozathoz gyárilag csomagolt antenna, amely átlagos körülmények között tökéletes és praktikus megoldás a megfelelő térerő biztosításához.

Bővebb leírás

4 500 Ft‎

Egyéb infó

Részletes leírás:

A Sam4s Online pénztárgépekhez ajánlott, a pénztárgépek gyári kiszerelésében is megtalálható fehér színű kompakt antenna. Egyszerűen, egy kézzel, szinte egy mozdulattal a pénztárgéphez rögzíthető. Rögzítés után egyszerűen mozgatható a pénztárgép az antennával együtt, mivel egy egységet képeznek.

A legtöbb esetben a gyári kiszerelésű antenna tökéletes megoldás a pénztárgép megfelelő működtetéséhez előírt mobilkommunikációs kapcsolat eléréséhez. Amennyiben az antenna fizikai behatás miatt eltört, meghajlott, ellazult a forgópont mentén, akkor javasolt annak pótlása, mivel funkcionalitásában a fizikai sérülések zavart okozhatnak.

Az antenna függőleges helyzetbe állítva teljesít a legjobban. Fontos, hogy az antenna csatlakozója ütközési pontig bele legyen hajtva a pénztárgépen található antenna aljzatba, annak érdekében, hogy az antenna folytonos meghosszabbítása biztosított legyen.

Amennyiben gyenge a térerő az üzemeltetés helyén, akkor a gyári kivitelű antennánál nagyobb térerő nyereségű antenna választása javasolt, vagy olyan hosszú vezetékkel ellátott antennát célszerű használni, amely elhelyezhető az üzemeltetési hely legnagyobb térerővel rendelkező pontján vagy kültéren anélkül, hogy a pénztárgépet el kellene mozdítani helyéről. A hosszú vezeték segítségével a pénztárgéptől távol elhelyezett antenna hozzájárul a pénztárgép megfelelő térerejének eléréséhez és a zavartalan kommunikációhoz az adóhatóság szerverével.

Ugyanakkor a gyári online pénztárgép antenna is tökéletesen megfelelő választás, amennyiben nem állnak fenn speciális körülmények.

Jellemzők:

- Kis méret

- Fehér szín

- Hajlítható kivitel

- Többsávos antenna

Műszaki paraméterek:

- Térerő nyereség: 3dBi (átlagosan)

- Frekvenciák: AMPS (824-894 MHz), ISM (868 MHz), GSM (900 MHz), DCS (1800 MHz), PCS (1900 MHz),

  3G (UMTS 2.1 GHz), WIFI / BLUETOOTH (2.4 GHz), WIFI (5.1 - 5.9 GHz),

- Impedancia: 50 Ohm

- Polarizáció: függőleges

- VSWR < 2.5:1

- Csatlakozó: SMA male

- Működési hőmérséklet: -40°C - 85°C

- Méretek: 114,6 mm (hosszúság) x 10 mm átmérő

- Tömeg: 13 g

 

Kellékek