SoftPOS app a saját mobilodon Nagyobb

Csak elektronikusan

SoftPOS bankkártya terminál

Új termék

Forradalmi megoldás, mellyel a saját Android telefonod bankkártya terminálként funkcionálhat!

  • Meglévő számládhoz kapcsolható
  • Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro kártya
  • Tranzakciós díj az adott havi forgalom alapján változó.

Bővebb leírás

3 162 Ft‎

Egyéb infó

CMO softPOS bankkártya terminál

Árak

*Havi 350.000 Ft/hó forgalom alatt a pénzügyi szolgáltató (Global Payments) 800 Ft + ÁFA forgalom utáni plusz díjat számol fel.

Díjak

Érték
Adott havi forgalom alapján kalkulált éves forgalom Kereskedői díj*
kevesebb, mint 10 millió Ft0,9%
10 - 50 millió Ft0,75%
50 - 100 millió Ft0,6%
100 millió Ft felett0,4%

*+IC++

Kártyaelfogadói díjak

Technikai leírás

Mi a SoftPOS?

Leegyszerűsítve, ez egy olyan forradalmian új technológia, ami a telefonunkból majdnem teljes értékű bankkártya terminált varázsol. Így gyakorlatilag külön erre a célra fenntartott eszköz nélkül lehetünk bankkártyaelfogadó hely. Fontos megemlíteni, hogy mivel ez nem egy célhardver, így némi kompromisszummal jár. Például csak PayPass fizettetésre alkalmas, chip- és mágnescsíkos kártyás tranzakciók nem végezhetők el rajta. Jelenleg a PIN kódot nem igénylő tranzakciók kezelésére alkalmas ez a megoldás, ami 15.000 Ft alatti kosárértéket jelent. Mobiltárcával, Google Pay vagy Apple Pay virtuális kártyák esetén 15.000 Ft feletti tranzakciókat is lehetséges végrehajtani! HAMAROSAN - 2021. júliusától jön a softPOS új generációja, ami már a PIN kódos fizettetést is lehetővé teszi.

Hogyan működik?

Az okostelefonodra telepített CMO alkalmazás segítségével meg tudod adni a fizetendő összeget, és amikor az alkalmazás azt kéri, a vevőd hozzáérinti az érintéses fizetésre alkalmas bankkártyáját, vagy a működő mobilpénztárcáját a telefonod hátuljához. Tranzakció végrehajtására 60 mp áll rendelkezésre, ezt követően a tranzakció időtúllépéssel hibára fut. Az alkalmazás minden nap 23 órakor automatikusan napzárást végez, Manuális napzárásra nincsen lehetőség. Egy felhasználó több eszközre telepítheti az alkalmazást, de egy adott időben csak egy eszközről működtethető. Amennyiben több felhasználóval szeretné azonos időben használni a szolgáltatást, akkor ezzel megegyező számú licenszt kell megvásárolnia.

Milyen technikai feltételei vannak?

  • Csak Android 10, vagy ennél magasabb rendszerverziójú okostelefonokra telepíthető.
  • Az okos eszköznek rendelkeznie kell NFC olvasóval.
  • Aktív internet kapcsolat szükséges a működéshez.

Milyen kártyákat fogad el a SoftPOS?

Visa Standard, VISA Electron, VISA V-Pay, Mastercard, Mastercard Electronic, Maestro Kereskedői díj mértéke: 1-3. hónapban: 0,6%. A 4. hónaptól: a tényleges havi forgalom alapján kerül meghatározásra az alábbiak szerint.

Kellékek