CashBox PosPrint min Adóügyi nyomtató Nagyobb

CashBox PosPrint mini Adóügyi nyomtató

Új termék

A CashBox PosPrint min egy olyan adóügyi nyomtató, mely külön engedélyeztetési nélkül hozzákapcsolható bármilyen számlázó-raktárkezelő programhoz, (természetesen a szoftver gyártójának közreműködése szükséges) így egy készüléken adható ki a nyugta valamint az egyszerűsített készpénz fizetési számla olyan módon, hogy a kezelőnek csak a szoftver felületét kell használnia.

Bővebb leírás

145 500 Ft‎

Egyéb infó

Az összekötés történhet kábellel, wifi-n vagy bluetooth kapcsolaton keresztül. A Szoftver futtatására akár egy tablet PC is elegendő lehet, ami bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál az adóügyi egységgel. Egy vendéglátóipari egységben akár elegendő lehet egy kisebb tablet PC a rendelések felvételére, így a francia blokkot is kinyomtathatja a CashBox PosPrint. Ha eddig is volt már szoftvere, amit a napi munkához használt, és külön kezelte a pénztárgépet a szoftver alapján, most lecserélheti egy kompakt eszközre ami emberi beavatkozás nélkül is ki tudja nyomtatni a nyugtát vagy a számlát. Természetesen a CashBox PosPrintmini adóügyi egysége ugyanúgy kommunikál a NAV szerverével, mint egy pénztárgép, eleget téve az idevonatkozó előírásoknak. Hasonlóan a pénztárgépekhez a kommunikáció működtetéséhez szükséges zárt láncú internet előfizetési díja (2.500Ft+áfa) a felhasználót terheli. Felhasználási területe szinte határtalan, a kereskedelmi üzleteken át a vendéglátóipari egységeken keresztül bármilyen felhasználói területen illeszthető a már meglévő számítástechnikai rendszerhez.

Adóügyi nyomtató a hatékonyabb munkavégzéshez!

Adóügyi nyomtatóval hatékonyabb a munkavégzés. Könnyítse meg a nyugta kiadását praktikus eszközzel!

Az adóügyi nyomtató egy igazán hasznos készülék, amivel végre javíthat a kiszolgálás színvonalán. Ehhez végre elegendő egy készülék, ami nem csupán a hatékonyságot, gyorsaságot segíti elő, hanem a vállalkozás gazdaságos működtetését is. Nincs szükség többféle berendezésre. Az adóügyi nyomtatót engedélyeztetési bonyodalmak nélkül lehet hozzákapcsolni bármilyen raktárkezelő- számlázó programhoz. A kapcsolatot bluetooth-on vagy kábelen keresztül is meg lehet oldani. Az adóügyi nyomtatóval Ön is sokkal előnyösebb helyzetbe kerülhet, a kiszolgálás nem lesz megterhelő, fárasztó, sokkal több energia maradhat más feladatokra is, így kereskedőként mindig a maximumot nyújthatja.

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretné kipróbálni a készüléket, vagy bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Kellékek

Related articles on blog