Rongta Rsl1000a 15Kg hitelesített mérleg

Új termék

Abszolút árbajnok a címkenyomtatós rendszermérlegek között. Az RLS1000 kisebb méretű kijelzővel szerelt változata, amely teljesítményében teljes mértékben megfelel márkatársának.

KIFUTOTT TERMÉK!

Helyettesítő termékért kérjük, kattintson IDE!

Bővebb leírás

Egyéb infó

A Rongta RLS1000A kitűnő paraméterekkel rendelkező címkenyomtatós rendszermérleg. Amikor az ár és érték jellemzők összehasonlítására kerül sor, kategóriájában egyértelmű győztesnek kiáltható ki, hiszen minden olyan funkciót el tud látni, ami egy címkenyomtatós rendszermérlegtől elvárható. Az RLS1000A kategóriatársainál, akár harminc, ötven százalékkal alacsonyabb befektetéssel szerezhető be úgy, hogy eközben a funkcionalitásban, megbízhatóságban alig vagy egyáltalán nem tapasztalható különbség.

ELVEGYÜL ÉS ELLENÁLL

Az RLS1000A megjelenése diszkrét, a környezethez idomuló. Vázszerkezete erős, stabil tartást ad, burkolati elemei zártak, így ellenálló a fizikai behatásokkal szemben és a rovarok sem képesek behatolni a készülékházba. Ezentúl a felülről fröccsenő vízzel és folyadékokkal, magas páratartalommal szemben is bizonyos fokig védett.

CÍMKÉZÉSBEN UTAZIK

A Rongta RLS1000A nyomtatóegysége gyorsan és precízen nyomtatja a címkéket, amelyek tépőél vagy címkeleválasztó segítségével választhatóak le a hordozó tekercsről nyomtatás után. A nyomtatóegység teljes egészében kihúzható a mérleg testéből, így a címketekercs könnyedén cserélhető, illetve a nyomtatóegység és szerkezet egyszerűen karbantartható. A címkék méretei az egészen kisméretűektől a nagy, vonalkóddal ellátott kiegészítő információkat tartalmazó címkékig terjednek és lehetőség van elforgatva nyomtatni a címkékre, ami tovább bővíti a lehetőségeket a méretezés tekintetében.

VISSZAJELZÉST AD

A zöld háttérvilágítással rendelkező vevő- és eladóoldali kijelző megjeleníti a mért és számított adatokat a mért termék megnevezésével együtt. A tornyos kivitelű kijelzők a pulton elhelyezett mérleg esetében szemmagasságba kerülnek így leolvasásuk egyszerű és kényelmes.

TÚL SOKAT TUD

Az árcímkéjéhez képest a Rongta RLS1000A kitűnő teljesítményről tesz tanúbizonyságot. A jó minőségű nyomtatás és kényelmes kijelzés mellett tízezer árucikk adatait is képes megjegyezni minden egyéb beállítás mellett. Ezenkívül több, mint kétszáz árucikk érhető el közvetlenül fizikai gombok segítségével egy vagy két lépésben. A mérleg beállításai bármikor, bárhol módosíthatóak igény esetén, mivel az eszköz soros és ethernet interfésszel is csatlakoztatható számítógéphez illetve számítógépes hálózathoz. Az RLS1000A különböző vonalkódtípusokat, címkebeállításokat is képes megjegyezni programmemóriájának köszönhetően. A mérleg beállításában és feltöltésében a gyártó által mellékelt mérlegkezelő szoftver nyújt segítséget.

A Rongta RLS1000A a rendkívül kedvező áron elérhető megbízható és nagytudású címkenyomtatós rendszermérleg szinonimája.

Hitelesítés: gyári, 15 kilogrammos

Méréshatár: 6 / 15 kg

Osztásérték: 2 / 5 g

Pontossági osztály: III

Kijelző: Négyzet alakú vevő és eladóoldali kijelző zöld háttérvilágítással

Nyomtatási módszer: Hőnyomtatás (címkére vagy hőpapírra)

Nyomtatási sebesség: 80 mm/s

Címke szélesség: 30 - 60 mm

Címketekercs belső átmérő: legfeljebb 40 mm

Címketekercs külső átmérő: legfeljebb 100mm

Címkeleválasztás módja: címkeleválasztó vagy tépőél

Vonalkód nyomtatás: EAN13, ITF5, QR kód

Billentyűzet: 112 x 2 (shift) gyorsbillentyű, 28 funkcióbillentyű (összesen 140 fizikai nyomógomb)

Árucikkek: legfeljebb 10.000 árucikk a belső memóriában tárolva

Közvetlenül PLU: 2 x 112 közvetlen gyorsgombbal, illetve shift+gyorsgombbal elérhető árucikk

Árucikk programozás: LFCode, megnevezés, árucikk kód, egységár, tára, vonalkód, gyűjtő, csomagolt tömeg, csomagolás típus (normál, fix tömeg, fix ár, rögzített tömeg és ár), áruinformációk, címkeformátum, engedmény, gyorsgomb és továbbiak 

Kommunikációs portok: ethernet, soros (RS-232)

Áramellátás: AC 100~240 V, 50/60 Hz (hálózati áram)

Környezeti körülmények:

Működési hőmérséklet: 0 - 40 °C

Tárolási hőmérséklet: -20 - 70 °C

Működési páratartalom: 20 - 85 %

Tárolási páratartalom: 5 - 95 %

Méretek: 437 mm (hossz) x 372 mm (szélesség) x 523 mm (magasság)

Kellékek