Rongta Rsl1000 15Kg hitelesített mérleg

Új termék

A Rongta RLS1000 kedvező árú nagyméretű kijelzővel szerelt címkenyomtatós rendszermérleg, amely folyamatos használat mellett, rideg körülmények között is kitűnően teljesít.

KIFUTOTT TERMÉK!

Helyettesítő termékért kérjük, kattintson IDE!

Bővebb leírás

Egyéb infó

A Rongta RLS1000 rendszermérleg nagyméretű kijelzőjének, számtalan programozható billentyűjének és irigylésre méltó terjedelmű programmemóriájának köszönhetően megfelel a korszerű és gyors kereskedelmi kiszolgáláshoz, ipari alkalmazáshoz szükséges elvárásoknak.

FORMÁBAN VAN

Az átgondolt formatervnek köszönhetően, diszkréten beleolvad a környezetébe. Masszív burkolata és váza ellenállóvá teszi a fizikai behatásokkal szemben, illetve a zárt konstrukciónak köszönhetően rovarok behatolása ellen is védett a készülék belseje. A fröccsenő víz és magas páratartalom sem jelent problémát számára egy bizonyos fokig.

JÓL BÁNIK A CÍMKÉKKEL

A címkenyomtató egység a mérlegből kihúzható, így a címketekercs cseréje és a címkehordozó befűzése kényelmesen, gyorsan kivitelezhető. A nyomtató egység gyorsan nyomtatja ki a programmemóriában tárolt címkeformátumokra a mért és számított adatokat. Különböző kis- és nagyméretű címkékre is kitűnően nyomtat. A mérleg támogatja a címkék elforgatását, ami nagyfokú rugalmasságot és személyreszabhatóságot tesz lehetővé a címke méretének kiválasztásakor. A címkén a termék adatain túl az árucikkhez tartozó vonalkódot is feltüntetheti a Rongta RLS1000 rendszermérleg.

NAGY AZ AGYA

A programmemória mérete tízezer árucikk eltárolását is lehetővé teszi, több különböző címkeformátumot és vonalkódformátumot is kezel az eszköz. Gyorsbillentyűk segítségével akár kétszázhuszonnégy árucikk is elérhető egy, vagy maximum két gombnyomással.

MEGMUTATJA MINDENKINEK

A nagyméretű vevő- és eladóoldali kijelző a tornyos kivitelnek köszönhetően szemmagasságban helyezkedik el a pultra helyezett mérlegen. A megjelenített mért és számított adatok kitűnően leolvashatóak. A megjelenítő képes a mért árucikk megnevezésének kijelzésére, továbbá reklám- és üdvözlő szöveg is kiíratható rajta a készülék memóriájából.

MINDENT TUD

Számtalan beállítási és programozási lehetőség érhető el a mérlegen. A címke és árucikk adatok értékesítési helyre szabhatóak és feltölthetőek a mérleg memóriájába. Soros és ethernet port segítségével a mérleggel bárhol, bármikor lehetséges a kommunikáció, így gond nélkül frissíthetőek a mérleg beállításai és  az adatbázisa. A mérleg kezeléséhez számtalan funkciót tartalmazó kezelőszoftver ad nélkülözhetetlen segítséget.

Professzionális megoldás igényes üzletekbe, kitűnő áron.

Hitelesítés: gyári, 15 kilogrammos

Méréshatár: 6 / 15 Kg

Osztásérték: 2 / 5 g

Pontossági osztály: III

Kijelző: nagyméretű kétsoros 256 x 32 képpontos pontmátrix LCD vevő és eladóoldali kijelző

Megjelenítés: Tömeg (5 karakter), Egységár (8 karakter), Teljes ár (8 karakter) 

Nyomtatási módszer: Hőnyomtatás (címkére vagy hőpapírra)

Nyomtatási sebesség: 80 mm/s

Címke szélesség: 30 - 60 mm

Címketekercs belső átmérő: maximum 40 mm

Címketekercs külső átmérő: maximum 100mm

Címkeleválasztás módja: tépőéllel, címkeleválasztóval

Támogatott vonalkódok: EAN13, ITF5, QR kód

Billentyűzet: 140 billentyű (ebből 112 x 2 gyorsbillentyű és 28 funkcióbillentyű)

PLU: maximum 10.000 árucikk tárolható a belső memóriában

Direkt PLU: 2 x 112 közvetlen gyorsgombbal, illetve shift+gyorsgombbal elérhető árucikk

PLU Programozhatóság: LFCode, megnevezés, árucikk kód, egységár, tára, vonalkód, gyűjtő, csomagolt tömeg, csomagolás típus (normál, fix tömeg, fix ár, rögzített tömeg és ár), áruinformációk, címkeformátum, engedmény, gyorsgomb és továbbiak 

Interfész: soros (RS-232), ethernet

Tápellátás: hálózati áram AC 100~240 V, 50/60 Hz

Környezeti körülmények:

Működési hőmérséklet: 0 - 40 °C / Működési páratartalom: 20 - 85 %

Tárolási hőmérséklet: -20 - 70 °C / Tárolási páratartalom: 5 - 95 %

Méretek: 437 mm (hossz) x 372 mm (szélesség) x 523 mm (magasság)

Kellékek