Aclas Ps1b 15/30Kg hitelesített mérleg

Új termék

Az Aclas PS1B típusú mérlege adapterről üzemeltethető, de három góliát elemmel akár két éven át isműködik hálózati áram nélkül. Kitűnő választás piacokra és vásárokba. Ráadásul tökéletesen alkalmas kültéri, éjszakai használatra háttérvilágítással felszerelt, jól látható kijelzője okán.

Bővebb leírás

36 000 Ft‎

Egyéb infó

A PS1 típusú árszorzós mérlegek kialakításánál a hordozhatóság volt a legfontosabb szempont. Ezek a könnyű és kisméretű Aclas modellek közel két évig üzemeltethetőek három góliát elemmel, akár napi nyolc órás használat mellett is. Akkor sincs baj, ha az elemek esetleg lemerülnek, mivel a készülék bármikor csatlakoztatható az elektromos hálózathoz saját adaptere révén.
 
Az értékesítési adatokat egy jól látható, három soros LCD kijelzőn jelenítik meg, amely a termékek súlyának, egységárának és a végösszegnek bemutatására egyaránt képes.
 
A kényelmesen kezelhető szilikon billentyűzettel felszerelt készülékek alkalmasak a beütött tételek elmentésére, ezért egyszerre több vásárló is kiszolgálható a segítségükkel. Élettartamukat jelentősen növeli, hogy egyedi kialakításuknak köszönhetően a rovarok és más kártevők nem tudnak hozzáférni a készülékházukban található érzékeny alkatrészeikhez.
 
A fix áras értékesítést és az előre rögzített árucikk adatok előhívását lehetővé tevő billentyűkkel felszerelt PS1B modellt 15 kg-os méréshatárral rendelheti meg tőlünk rozsdamentes acél tálcával. A készüléket piaci használatra, élelmiszerboltokba vagy vegyeskereskedésekbe egyaránt ajánljuk.
Méréshatár/pontosság: 6kg / 2g, 15kg / 5g
 
Kijelző: Vevő és kezelő oldali LCD, háttérvilágítással
 
Tálca méret: 330*230
 
Minimális mérhető mennyiség: 40 g
 
Maximum tára érték: -5.998 kg
 
Energia ellátás: Adapter vagy 3 db "D" típusú góliát elem
 
Elem várható élettartama: akár két év, napi nyolc órás használat mellett, óránként 30 méréssel számolva, ahol egy mérés 10 másodpercig tart
 
Méretek: 340x342x110 mm
 
Súly: 2 kg

Related articles on blog

Letöltés

aclas-ps1b-kez.pdf

Kezelési útmutató az Aclas Ps1b 15/30Kg hitelesített mérleghez.

Letöltés (770.05k)

aclas-ps1b-hit-nyil.pdf

Megfelelőségi nyilatkozat Aclas PS1B gyártói hitelesítésről

Letöltés (351.48k)