Aclas LS2 15Kg hitelesített árszorzós címkenyomtatós digitális mérleg

Új termék

Az Aclas LS2 egy igazán sokoldalú készülék, ami gyümölcsök, húsok, ömlesztett- vagy darabáruk mérésére és vonalkóddal ellátott egyedi címkék nyomtatására egyaránt alkalmas, ráadásul bármilyen back-office rendszerhez könnyedén csatlakoztatható.

Bővebb leírás

280 000 Ft‎

Egyéb infó

Az LS2 típusú mérleget többek közt bevásárlóközpontok, nagy és közepes forgalmú áruházak, vegyesboltok, hentesek és zöldségesek számára ajánljuk. Az Aclas legújabb modellje 15 kilogrammig szinte grammra pontosan mutatja meg a termékek súlyát, használható vonalkóddal vagy logókkal ellátott címkék nyomtathatására és bármilyen TCP/IP protokollt alkalmazó eszközhöz csatlakoztatható.

A készülék két darab, zöld háttér világítású LCD kijelzővel és rozsdamentes acél tálcával van felszerelve. Egyedi, szabadalmaztatott kialakítása biztosítja, hogy a halak vagy húsok mérésekor keletkező szennyeződések, ne juthassanak be a készülékházba és ne zavarják meg az eszköz működését.

Az LS2 megbízható termo nyomtatója könnyen beolvasható, nagyfelbontású címkéket készít, melyeket egyenként leválasztva is kiadhat. A készülék nyomtatóegysége kihúzható, a legfeljebb 56 mm széles tekercsek könnyedén cserélhetőek benne.

A rendszermérleg memóriájában összesen 12000 árucikk adatai tárolhatóak, melyek közül 112 PLU egy, újabb 112 pedig két billentyű leütésével hívható elő a címkézés vagy az értékesítés során.

A készülékhez ajándékba adott szoftverek segítségével átalakíthatja az Aclas LS2 PLU kiosztását, és egyedi címkéket tervezhet, melyeken a termékinformációk mellett logókat, képeket és többféle vonalkódfajtát is elhelyezhet.

Méréshatár: 6 / 15 Kg
Osztásérték: 2 / 5 g
Kijelző: 2 db zöld háttérvilágítású LCD kijelző
Nyomtatási módszer: Hőnyomtatás
Felbontás: 203 dpi
Nyomtatási sebesség: 50 mm/s
Címke szélesség: max.56 mm
Támogatott vonalkódok: EAN13, EAN18, 2/5 interleaved, Code128
PLU: 12000
Direkt PLU: 2x112
Kezelők: 99 felhasználó kezelés

Related articles on blog

Letöltés

aclas-ls2-kez-pdf

Aclas LS-2 rendszermérleg felhasználói kézikönyve

Letöltés (2.15M)