CashCube Mini hordozható online pénztárgép

Új termék

Megbízhatóan használható kis-közepes forgalmú üzletekben (max 400 nyugta/nap átlagban), ahol számít a kompakt méret a nagy tudás a megvilágítható kijelző, a könnyű és gyors papírtekercs csere, a kerekítős euró-szabványú szoftver, a beépített akkumulátor és a GPS egység

Bővebb leírás

155 900 Ft‎

Egyéb infó

Vonalkód olvasó csatlakoztatásával lehetőség nyílik egy gyorsabb, egyszerűbb és látványosabb értékesítésre, a külső kijelző csatlakoztatásával pedig távolabb is elhelyezhet vevőtájékoztató kijelzőt. Amennyiben egyszerűen hordozható akkumulátoros üzemmódban szeretné használni, csak be kell kapcsolnia és már működik is. Ha lemerülne az akkumulátora, feltöltheti a mellékelt adapter segítségével hálózati feszültségről (230VAC), vagy közvetlenül gépkocsi akkumulátorról a szivargyújtón keresztül. Ha a vásárlást követően felmerülne az igénye egy pénz tartó kasszadobozra, mindenféle szervizes segítség nélkül összekapcsolhatja a bármikor szabadon vásárolható CashCube márkanevet viselő kasszával. A pénztárgép nagy sebességű termo nyomtatóval rendelkezik (20 sor/sec) melynek nagy előnye még a gyors egy pattintásos papírszalag csere. Legyen szó mérleg kezelésről vagy bankkártya terminál vagy számítógép (vagy a későbbiekben felhő szolgáltatás) csatlakoztatásáról a CasCube Mini hordozható online pénztárgép mindig hű és innovatív társa lesz a munkában. Taxi szolgáltatást végzők számára - az idevonatkozó rendeleti előírásokat kielégítő - minden tekintetben megfelelő pénztárgép! 

A pénztárgép nagy sebességű termo nyomtatóval rendelkezik (20 sor/sec) melynek nagy előnye még a gyors egy pattintásos papírszalag csere. Legyen szó mérleg kezelésről vagy bankkártya terminál vagy számítógép (vagy a későbbiekben felhő szolgáltatás) csatlakoztatásáról a CasCube light online pénztárgép mindig hű és innovatív társa lesz a munkában.

Engedély szerinti típus:CashCube Mini hordozható online pénztárgép
Forgalmazó: LA Pénztárgép Kft. 
Gyártó:Tekinvest Holding Kft. 
Mobilszolgáltató: TELEKOM
MKEH engedély száma:A193/2016  GPS egységet is tartalmaz
Méret (szél x mély x mag) mm: 90 mm X 260 mm X 70 mm
Tömege (kg):0,855kg
Nyomtató típusa,módja:Hőnyomtató
Nyomtatás sebessége:20 sor / másodperc
Nyomtatott karakterek száma:12*24 pixel, 32 karakter / sor
Papírméret:57 mm/ 40mm
PLU-k száma:10.000
Kezelhető pénztárosok száma:20 fő
Funkció billentyűk száma: 35 billentyű / 5 közvetlen gyűjtő 
PC program PLU feltöltéshez:Van és ingyenes
Külső csatlakozások:Fizikai :2 db USB A, 1 db USB AB, 1db RS 232, 1 kasszanyitó, Tápfesz 15VDC, antenna csatlakozó, csatlakoztatható: Vonalkód olvasó, OTP fizető terminál, ERSTE fizető terminál, Mérleg, PC , kassza 12V,
Elektronikus ellenörző szalag:igen van és nyomtatható magával a pénztárgéppel
Szoftver frissítések: Távolról NAV-on keresztül
 

*** Ellenőrző szalag nyomtatása *** 

Az új szoftvereinkben - melyet minden már korábban vásárolt pénztárgépünk a központi frissítés miatt megkap - egy új sokak által hiányolt funkció került beépítésre. Lehetőség van ellenőrző szalag nyomtatására akár visszamenőlegesen, akár egész nap, akár egy nyugta tekintetében. A pénztári elszámoltatás ellenőrzésének elengedhetetlen feltétele. Nem kell hozzá semmilyen külső berendezés, ezt maga a pénztárgép tudja!

Kellékek

Related articles on blog

Letöltés

cashcube-mini-kez.pdf

Kezelési útmutató a CashCube Mini online pénztárgéphez.

Letöltés (3.55M)