CashCube Pro online pénztárgép

Új termék

Megbízhatóan használható nagy forgalmú üzletekben (1000-1500 nyugta/nap átlagban), ahol számít a modern desig a nagy tudás a megvilágítható kijelző, a könnyű és gyors papírtekercs csere, és a kerekítős euró-szabványú szoftver és a számlaadás.

Bővebb leírás

209 500 Ft‎

Egyéb infó

CashCube Pro pénztárgép önállóan (PC csatlakoztatása nélkül) számlát tud készíteni, teljes értékű PC billentyűzete segítségével. Vonalkód olvasó csatlakoztatásával lehetőség nyílik egy gyorsabb, egyszerűbb és látványosabb értékesítésre, a külső kijelző csatlakoztatásával pedig távolabb is elhelyezhet vevőtájékoztató kijelzőt. Ha a vásárlást követően felmerülne az igénye egy pénz tartó kasszadobozra, mindenféle szervizes segítség nélkül összekapcsolhatja a bármikor szabadon vásárolható cascube márkanevet viselő kasszával. A pénztárgép nagy sebességű termo nyomtatóval rendelkezik melynek nagy előnye még a gyors egy pattintátos papírszalag csere, valamint a kölönböző méretű papírszalagok használata, mely szervízes segítség nélkül is változtatható. (44mm, 57,5mm, 70mm, 80mm) Legyen szó mérleg kezelésről vagy bankkártya terminál vagy számítógép (vagy a későbbiekben PC nélküli felhő szolgáltatás) csatlakoztatásáról a CasCube Pro online pénztárgép mindig hű és innovatív társa lesz a munkában.

A pénztárgép nagy sebességű termo nyomtatóval rendelkezik (25 sor/sec) melynek nagy előnye még a gyors egy pattintátos papírszalag csere. Legyen szó mérleg kezelésről vagy bankkártya terminál vagy számítógép (vagy a későbbiekben felhő szolgáltatás) csatlakoztatásáról a CasCube light online pénztárgép mindig hű és innovatív társa lesz a munkában.

 - ​Közvetlen számla nyomtatási funkció, két nyugta között papír méret váltas a számla íráshoz - 

Engedély szerinti típus:CashCube PRO /Magyar/ pénztárgép
Forgalmazó:LA Pénztárgép Kft. 
Gyártó:Tekinvest Holding Kft. 
Mobilszolgáltató: TELEKOM
MKEH engedély száma:A120
Méret (szél x mély x mag) mm:372mm x 355mm x 160mm
Tömege (kg):2,5 kg
Nyomtató típusa,módja:Hőnyomtató
Nyomtatás sebessége:25 sor / másodperc
Nyomtatott karakterek száma:12*24 pixel, 32 karakter / sor
Papírméret:44*80-ig; 57*80-ig; 70*80; 80*80
PLU-k száma:10.000
Kezelhető pénztárosok száma:20 fő
Funkció billentyűk száma:140 billentyű / 20 közvetlen gyűjtő /  20 közvetlen PLU 
PC program PLU feltöltéshez:Van és ingyenes
Külső csatlakozások:Fizikai :3 db USB A, 1 db USB AB,1 db RS232, 1 kasszanyitó, Tápfesz 24V antenna csatlakozó. Rátehető: Vonalkód olvasó, OTP fizető terminál, ERSTE fizető terminál, Mérleg, PC , kassza 9V,
Elektronikus ellenörző szalag:nincs
Szoftver frissítések: Távolról NAV-on keresztül
Előnyökcherry MX billentyűzet 50M leütés, vagy érintő billentyűzet érintés rezgés visszajelzéssel -  Letisztult Design széleskörű periféria rákapcsolási lehetőség(bakterminálok, mérleg, vonalkód olvasó , oszlopkijelző) - open PLU értékesítés (korlátlan PLU szám számítógépes adatbázisból),   ügyviteli rendszer engedélyeztetése nélkül -  Göngyöleg visszárú sztornó kezelés - - offline PLU értékesítés számítógépes szoftverrel ügyviteli rendszer engedélyeztetése nélkül

 

 - Ellenőrző szalag nyomtatása - 

Az új szoftvereinben - melyet minden már korábban vásárolt pénztárgépünk a közponi frissítés miatt megkap - egy új sokak által hiányolt funkció került beépítésre. Lehetőség van ellenörző szalag nyomtatására akár visszamenőlegesen, akár egész nap, akár egy nyugta tekintetében. A pénztári elszámoltatás ellenőrzésének elengedhetetlen feltétele. Nem kell hozzá semmilyen külső berendezés, ezt maga a pénztárgép tudja!

Kellékek

Letöltés

cashcube-pro-kez.pdf

Kezelési útmutató a CashCube Pro online pénztárgéphez.

Letöltés (1.96M)