HASZNÁLT CashCube Mini hordozható online pénztárgép

Használt

Megbízhatóan használható kis-közepes forgalmú üzletekben (max 400 nyugta/nap átlagban), ahol számít a kompakt méret a nagy tudás a megvilágítható kijelző, a könnyű és gyors papírtekercs csere, a kerekítős euró-szabványú szoftver, a beépített akkumulátor és a GPS egység.

6 HÓNAP GARANCIÁVAL

Bővebb leírás

Egyéb infó

6 HÓNAP GARANCIÁVAL

Vonalkód olvasó csatlakoztatásával lehetőség nyílik egy gyorsabb, egyszerűbb és látványosabb értékesítésre, a külső kijelző csatlakoztatásával pedig távolabb is elhelyezhet vevőtájékoztató kijelzőt. Amennyiben egyszerűen hordozható akkumulátoros üzemmódban szeretné használni, csak be kell kapcsolnia és már működik is.

Ha lemerülne az akkumulátora, feltöltheti a mellékelt adapter segítségével hálózati feszültségről (230VAC), vagy közvetlenül gépkocsi akkumulátorról a szivargyújtón keresztül.

Ha a vásárlást követően felmerülne az igénye egy pénz tartó kasszadobozra, mindenféle szervizes segítség nélkül összekapcsolhatja a bármikor szabadon vásárolható CashCube márkanevet viselő kasszával.

A pénztárgép nagy sebességű termo nyomtatóval rendelkezik (20 sor/sec) melynek nagy előnye még a gyors egy pattintásos papírszalag csere.

Legyen szó mérleg kezelésről vagy bankkártya terminál vagy számítógép (vagy a későbbiekben felhő szolgáltatás) csatlakoztatásáról a CasCube Mini hordozható online pénztárgép mindig hű és innovatív társa lesz a munkában. Taxi szolgáltatást végzők számára - az idevonatkozó rendeleti előírásokat kielégítő - minden tekintetben megfelelő pénztárgép!

A pénztárgép nagy sebességű termo nyomtatóval rendelkezik (20 sor/sec) melynek nagy előnye még a gyors egy pattintásos papírszalag csere. Legyen szó mérleg kezelésről vagy bankkártya terminál vagy számítógép (vagy a későbbiekben felhő szolgáltatás) csatlakoztatásáról a CasCube light online pénztárgép mindig hű és innovatív társa lesz a munkában.

Engedély szerinti típus:

CashCube Mini hordozható online pénztárgép

Forgalmazó:

LA Pénztárgép Kft.

Gyártó:

Tekinvest Holding Kft.

Mobilszolgáltató:

TELEKOM

MKEH engedély száma:

A193/2016 GPS egységet is tartalmaz

Méret:

90 mm X 260 mm X 70 mm (szél x mély x mag)

Tömege (kg):

0,855kg

Nyomtató típusa,módja:

Hőnyomtató

Nyomtatás sebessége:

20 sor / másodperc

Nyomtatott karakterek száma:

12*24 pixel, 32 karakter / sor

Papírméret:

57 mm/ 40mm

PLU-k száma:

10.000

Kezelhető pénztárosok száma:

20 fő

Funkció billentyűk száma:

35 billentyű / 5 közvetlen gyűjtő

PC program PLU feltöltéshez:

Van és ingyenes

Külső csatlakozások:

Fizikai :2 db USB A, 1 db USB AB, 1db RS 232, 1 kasszanyitó, Tápfesz 15VDC, antenna csatlakozó, csatlakoztatható: Vonalkód olvasó, OTP fizető terminál, ERSTE fizető terminál, Mérleg, PC , kassza 12V,

Elektronikus ellenőrző szalag:

igen van és nyomtatható magával a pénztárgéppel

Szoftver frissítések:

Távolról NAV-on keresztül

*** Ellenőrző szalag nyomtatása ***

Az új szoftvereinkben - melyet minden már korábban vásárolt pénztárgépünk a központi frissítés miatt megkap - egy új sokak által hiányolt funkció került beépítésre. Lehetőség van ellenőrző szalag nyomtatására akár visszamenőlegesen, akár egész nap, akár egy nyugta tekintetében. A pénztári elszámoltatás ellenőrzésének elengedhetetlen feltétele. Nem kell hozzá semmilyen külső berendezés, ezt maga a pénztárgép tudja!

Kellékek

Related articles on blog

Letöltés

cashcube-mini-kez.pdf

Kezelési útmutató a CashCube Mini online pénztárgéphez.

Letöltés (3.55M)