CashBox Base Online pénztárgép + Telefon + Ntak

Új termék

A CashboxPos Base onnline pénztárgép + Telefon + Ntak csomagban megtalálható minden funkció:

Bővebb leírás

192 500 Ft‎

Egyéb infó

Az android alapú telefon-ra az ingyenes Online számlázó program , NTAK adatküldési modul, valamint SoftPOS bankkártya terminál  is elepíthető.

Pénztárgép

A pénztárgép gyors termo nyomtatóval rendelkezik (22 sor/sec) melynek nagy előnye még a gyors egy pattintátos papírszalag csere. Legyen szó mérleg kezelésről vagy bankkártya terminál vagy számítógép (vagy a későbbiekben, wifi/UTP hálózaton keresztül, felhő szolgáltatás) csatlakoztatásáról a CashBox base online pénztárgép mindig hű és innovatív társa lesz a munkában.

A CashBox pénztárgép család első tagja a base nevet kapta, mely hasonlóan a CashCube típusokhoz megbízható, könnyen használható bármilyen üzletben (max 650 nyugta/nap átlagban), ahol számít a kompact méret, nagy tudás, megvilágítható nagyobb méretű kijelző, a könnyű, gyors papírtekercs csere és a kerekítős euró-szabványú szoftver. Kezelése, apróbb fejlesztésektől eltekinteve, megegyezik a CashCube modellekével. Vonalkódolvasó csatlakoztatásával lehetőség nyílik egy gyorsabb, egyszerűbb és látványosabb értékesítésre. A külső kijelző csatlakoztatásával pedig távolabb is elhelyezhet vevőtájékoztató kijelzőt. A kapott összeg elhelyezését segíti a kompakt méretű, CashCube/CashBox márkanevet viselő pénz tartó kasszafiók, mely szervizes segítség nélkül összekapcsolható a pénztárgéppel. A pénztárgép 57,5mm széles termo nyomtatóval rendelkezik (22 sor nyomtatására képes másodpercenként) melynek nagy előnye még a gyors egy pattintátos papírszalag csere. Hamarosan használható lesz a wifi/LAN hálózaton keresztüli felhő szolgáltatás elérése, valamint a  készülékbe épített NFC használata is Legyen szó mérleg kezelésről, bankkártya terminál vagy számítógép (vagy a későbbiekben felhő szolgáltatás) csatlakoztatásáról a CasHBox base online pénztárgép mindig hű és innovatív társa lesz a munkában. 

Engedély szerinti típus:CashBox base online pénztárgép
Forgalmazó:LA Pénztárgép Kft
Gyártó:Xiamen Fiscat Electronic Co. Ltd.
Mobilszolgáltató:Magyar Telekom Zrt
MKEH engedély száma:A240
Méret (szél x mély x mag) mm:191mm x 326mm x 94mm
Tömege (kg):1,1 kg
Nyomtató típusa,módja:Hőnyomtató
Nyomtatás sebessége:22 sor / másodperc
Nyomtatott karakterek száma:12*24 pixel, 32 karakter / sor
Papírméret:57 mm/ 50mm/ 30méter
PLU-k száma:10.000
Kezelhető pénztárosok száma:30 fő
Funkció billentyűk száma:40 billentyű / 10 közvetlen gyűjtő
PC program PLU feltöltéshez:nincs
Külső csatlakozások:Fizikai :2 db USB A, 1 db USB AB, 1db Ethernet, 1 db RS232 RJ12,1db kasszanyitó RJ12, Tápfesz 9V csatlakozó. Rátehető: Vonalkód olvasó, fizető terminál, Mérleg, PC , kassza 12V,
Elektronikus ellenörző szalag:igen van és nyomtatható magával a pénztárgéppel
Szoftver frissítések: Távolról NAV-on keresztül

NTAK adatküldési modul

Gyors és egyszerű NTAK adatküldési megfelelőség vendéglátó tevékenységi körrel rendelkező üzletek számára a legköltséghatékonyabb módon.

Kezelése egyszerű! A mikró-, és kis vállalkozásokra szabva, hogy a pénztárgépes értékesítés gyorsaságát idéző módon tudjon értékesíteni. Ebbe a kényelmi megoldásaink segíteniek a támogatott eszközök révén.

Kezelés NTAK BASE adatszolgáltatás

 • 100% -ban megfelel az NTAK adatküldésnek
 • Hűségidő NÉLKÜL
 • Saját eszközre telepíthető *Nyugta kinyomtatás támogatott eszközökön

Kezelés

 • Egyszerű beállítás
 • Kategória alapú értékesítés
 • Alap statisztikai adatok, melyeket a webappunkban megtekinthetsz
 • Szemelyre szabott kategóriák, hogy ne láss általad nem forgalmazott termékeket
 • NINCS hűség- és felmondási idő

SoftPos terminál 

Forradalmi megoldás, mellyel a Android telefonod bankkártya terminálként funkcionálhat!

 • Meglévő számládhoz kapcsolható
 • Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro kártya
 • Tranzakciós díj az adott havi forgalom alapján változó.

Mi a SoftPOS?

Leegyszerűsítve, ez egy olyan forradalmian új technológia, ami a telefonunkból majdnem teljes értékű bankkártya terminált varázsol. Így gyakorlatilag külön erre a célra fenntartott eszköz nélkül lehetünk bankkártyaelfogadó hely. Fontos megemlíteni, hogy mivel ez nem egy célhardver, így némi kompromisszummal jár. Például csak PayPass fizettetésre alkalmas, chip- és mágnescsíkos kártyás tranzakciók nem végezhetők el rajta. Jelenleg a PIN kódot nem igénylő tranzakciók kezelésére alkalmas ez a megoldás, ami 15.000 Ft alatti kosárértéket jelent. Mobiltárcával, Google Pay vagy Apple Pay virtuális kártyák esetén 15.000 Ft feletti tranzakciókat is lehetséges végrehajtani! HAMAROSAN - 2021. júliusától jön a softPOS új generációja, ami már a PIN kódos fizettetést is lehetővé teszi.

Hogyan működik?

Az okostelefonodra telepített CMO alkalmazás segítségével meg tudod adni a fizetendő összeget, és amikor az alkalmazás azt kéri, a vevőd hozzáérinti az érintéses fizetésre alkalmas bankkártyáját, vagy a működő mobilpénztárcáját a telefonod hátuljához. Tranzakció végrehajtására 60 mp áll rendelkezésre, ezt követően a tranzakció időtúllépéssel hibára fut. Az alkalmazás minden nap 23 órakor automatikusan napzárást végez, Manuális napzárásra nincsen lehetőség. Egy felhasználó több eszközre telepítheti az alkalmazást, de egy adott időben csak egy eszközről működtethető. Amennyiben több felhasználóval szeretné azonos időben használni a szolgáltatást, akkor ezzel megegyező számú licenszt kell megvásárolnia.

Milyen technikai feltételei vannak?

 • Csak Android 10, vagy ennél magasabb rendszerverziójú okostelefonokra telepíthető.
 • Az okos eszköznek rendelkeznie kell NFC olvasóval.
 • Aktív internet kapcsolat szükséges a működéshez.

Milyen kártyákat fogad el a SoftPOS?

Visa Standard, VISA Electron, VISA V-Pay, Mastercard, Mastercard Electronic, Maestro Kereskedői díj mértéke: 1-3. hónapban: 0,6%. A 4. hónaptól: a tényleges havi forgalom alapján kerül meghatározásra az alábbiak szerint.

Árak

*Havi 350.000 Ft/hó forgalom alatt a pénzügyi szolgáltató (Global Payments) 800 Ft + ÁFA forgalom utáni plusz díjat számol fel.

Díjak

Érték
Adott havi forgalom alapján kalkulált éves forgalom Kereskedői díj*
kevesebb, mint 10 millió Ft0,9%
10 - 50 millió Ft0,75%
50 - 100 millió Ft0,6%
100 millió Ft felett0,4%

*+IC++

Kártyaelfogadói díjak

Kellékek

Related articles on blog