EuroCash EC-1500 SuperLite Bankjegyszámláló, Pénzszámoló Gép Beépített Eredetiség Vizsgálattal (UV + MG + IR + DD)

ec-1500

Új termék

Az EuroCash EC-1500 SuperLite pénzszámoló gép termékcsaládunk legújabb terméke. Több ezer eladott bankjegyszámoló készülék alapján és vásárlónk visszajelzéseit, igényeit figyelembevéve biztosan mondhatjuk, hogy az EuroCash EC-1500 bankjegyszámláló készülék kiváló választás minden olyan üzlet és  cég házipénztárai részére, akik szeretnék a napi zárásokat gyorsan és gördülékenyen elvégezni. 

Bővebb leírás

45 900 Ft‎

Egyéb infó

Megjelenését tekintve diszkrét és működés közben is halkabb, mint a nagyobb kialakítású társai.  Kompaktabb és igazán helytakarékos asztali, irodai gép, nem foglal több helyet, mint amennyire valóban szükség van. 

Mivel tud többet, mint a hagyományos EuroCash EC-2100 pénzszámoló gépünk?
Legyen bármennyire friss és "banktiszta" egy bankjegy annak felületén található szennyeződések használat közben a pénzszámoló gépek szenzorjaira lerakódhatnak. Emiatt a pénzszámoló gépeket bizonyos időközönként ki kell tisztítani. Ebben az EuroCash EC-1500 pénzszámoló gépben elhelyeztek egy bankjegytisztító hengert. Számolás során ez a henger leszedi a bankjegy felületére rátapadt szennyeződést, így a tisztítási időt jelentősen kitolja

Folyadékkristályos kijelzővel (LCD) rendelkezik kékszínű háttér világítással. Letisztult grafikai megjelenésével egyértelműen látszódnak a beállított funkciók. Az LCD kijelző nagy előnye, hogy biztonsági kamerás felvételeken is látszódni fog a leszámolt összeg. A számlapos billentyűzettel pedig könnyedén beállítható a kötegelni kívánt darabszám. A készülék energiatakarékos készenléti üzemmódba vált, ha bekapcsolva hagyjuk és éppen nem számolunk vele.

Vizsgálati módszerei:

UV-A fény ellenőrzés (UU): Ellenőrzi a bankjegyen található UV-A jelzést

MG vizsgálat: A készülék a bankjegyek ellenőrzésére az alapvető UV-A fény vizsgálata mellett további biztonsági funkcióval is rendelkezik. Ezek között a mágneses vizsgálati módszer (MG) ellenőrzi a bankjegyeken található vaspor festést, ami igazán alkalmassá teszi, hogy a forint mellett más valuták eredetiségét is ellenőrizni tudja például eurót vagy USA dollárt is.   

DD ellenőrzés: Különböző méretű bankjegyek felismerése. Számolás során az első leszámolt bankjegy méretét veszi alapul. Ha a kötegbe kisebb méretű bankjegy keveredik vagy a bankjegy összehajtva kerül bele a készülék jelzi ezt a kijelzőjén (HALF).

IR ellenőrzés: Összetapadt bankjegyek érzékelése. Főleg friss bankjegyek esetén fordul elő (dbL).

További hasznos funkciók:

Számolás sebességei: 1000, 1200, 1500 db. bankjegy/perc,

Kötegelő funkció: Beállíthatja, hogy mennyi bankjegyet szeretne leszámolni a kötegből,

Beállíthatja, hogy a számolás indítása automatikusan vagy manuálisan, gombnyomásra induljon el.

ADD funkcióval nem csak annyi bankjegyet tud leszámolni, amennyi belefér az adagolójába, hanem több köteg leszámolására is alkalmas. Ekkor a kötegeket összeadja és azt is megmutatja, hogy mennyi a legutóbb leszámolt köteg darabszáma.

Az EuroCash EC-1500 SuperLite bankjegyszámláló készülék anyaga főleg műanyag ami jelentősen csökkenti a súlyát, így 2,5 kilogrammjával könnyen hordozható. Ha nem csak irodai körülmények között szeretné használni, hanem munkája során például sokat kell utaznia, ez a készülék alkalmas a szállításra és a 12V -os külső tápegységének köszönhetően szivargyújtóról való működtetésre is.

Az EuroCash EC-1500 SuperLite paraméterei:

Hosszúsága: 291 mm
Szélessége: 240 mm
Magassága: 74mm 
Tápfeszültség: 230V/50Hz
Energia felhasználás: 36 W
Súlya: 2,5 kg
Továbbító rendszer: Görgős továbbítás
Adagoló kapacitás: kb. 200 bankjegy
Tároló kapacitása: kb. 150 bankjegy
Elfogadott bankjegy méretek: minimum 50 x 110 mm; maximum: 90x170mm
Elfogadott bankjegyvastagság: minimum 0.075 mm; maximum: 0.15 mm