Sam4s raktár program Nagyobb

Csak elektronikusan

Sam4s raktár program

raktar

Az Sam4s Raktár segítségével árucikk adatokat tölthet fel a számítógépéről a pénztárgépére és pontos információkat szerezhet a termékeinek a kelendőségéről.

Bővebb leírás

10 000 Ft‎

Egyéb infó

A hagyományos pénztárgépek két szalagra nyomtattak bizonylatokat, melyek közül az egyik célja az volt, hogy a forgalmi adatok visszakereshetőek, és tanulmányozhatóak legyenek.

Szoftverünkkel egyszerűen rögzítheti egy termék nevét, árát és ÁFA körét a pénztárgépe memóriájában. Ezt követően, az értékesítés során elegendő lesz csupán az árucikk sorszámát beütnie ahhoz, hogy ezek az adatok megjelenjenek a nyugtáin. Emellett a termékek vonalkódja is feltölthető a Sam4s pénztárgépekre a program segítségével. Ha így jár el, csupán le kell majd olvasnia a kódot az értékesítéshez.

Bár ezek az információk manuálisan is rögzíthetőek a készülékeinken, a program használatával rengeteg időt spórolhat meg, ha sokféle terméket értékesít, vagy gyakran változik az árukészlete. A Sam4s Raktár azonban nem csak a termékadatok bevitelét gyorsítja fel; a szoftver felhasználásával az eladott tételek adatait is elmentheti a számítógépén és megtudhatja, hogy pontosan mennyi fogyott az összes árucikkből, vagy egy bizonyos termékből egy meghatározott időszakban.

Az online pénztárgépeink soros kábellel köthetőek össze számítógépekkel, ha nincs ilyen port a PC-jén, akkor egy soros-USB átalakítóra is szüksége lesz a szoftver használatához. A Sam4s Raktár programot CD-n rendelheti meg cégünktől, és a kábellel, vagy az átalakítóval együtt is megvásárolhatja tőlünk.

Javasoljuk, hogy az általunk is forgalmazott Aten típusú átalakítót használja a készülékek összekapcsolásához, ha nincs soros port a számítógépén. Bár elképzelhető, hogy a szoftver más adapterekkel is jól működik majd, ha ezt az eszközt választja, garantálni tudjuk, hogy megfelelő lesz az adatátvitel sebessége.

Támogatott pénztárgépek: Sam4s NR-240, Sam4s NR-300, Sam4s NR-440

Támogatott operációs rendszerek: Windows

Kellékek