Sam4s kontroll program Nagyobb

Csak elektronikusan

Sam4s kontroll program

kontroll

A Kontroll program segítségével üzlete napi, havi vagy óránkénti teljesítményét és a pénztárgépe összes korábban kinyomtatott bizonylatát is könnyedén áttekintheti a számítógépén.

Bővebb leírás

5 000 Ft‎

Egyéb infó

A hagyományos pénztárgépek két szalagra nyomtattak bizonylatokat, melyek közül az egyik célja az volt, hogy a forgalmi adatok visszakereshetőek, és tanulmányozhatóak legyenek.

Bár az online kasszák csupán egyetlen tekerccsel dolgoznak, a kereskedelmi információkat megőrzik a memóriájukban. Ezeket az adatokat pedig továbbra is ellenőrizhetik a Sam4s modellek felhasználói, ha telepítik a cégünk által fejlesztett Kontroll programot a számítógépükre.

A szoftverünk nem csak elkészített bizonylatok, zárások, vagy a NAV-nak küldött fájlok vizsgálatára alkalmas, az értékesítési adatok részletes elemzésére is felhasználható. A jelentéseiből megtudhatja például, hogy a nap melyik órájában bonyolítja a legnagyobb forgalmat az üzlete, hogy átlagosan mekkora összeget fizet egy vásárlója, vagy, hogy melyik hónapban költik el a legtöbb pénzt az üzletében.

Az online pénztárgépek forgalmi adatait egy USB kulcs segítségével töltheti fel a számítógépére, a szoftvert pedig egy CD-n juttatjuk majd el Önhöz. Ha kíváncsi arra, hogy a Kontroll, hogyan járulhat hozzá a vállalkozása sikeréhez, töltse le az ingyenes demó változatát!

A Kontroll program segítségével lekérdezhető információk:

- A pénztárgép által tetszőleges időszakban kinyomtatott bizonylatok képe

- A készüléken végzett napi zárások

- A pénztárgép által készített nyugták

- Kosárátlag napi, vagy havi bontásban

- Óránkénti jelentések, grafikus formában

Méret: 322 KB

Támogatott pénztárgépek: Sam4s NR-240, Sam4s NR-270, Sam4s NR-300, Sam4s NR-440

Hardverkövetelmények: 1 GHz-es vagy gyorsabb Pentium processzor 512 MB vagy több RAM-memóriával

Kellékek

Letöltés

sam4s-kontroll-demo.zip

Sam4s Kontroll szoftver demo verzió.

Letöltés (411.99k)