Polpos Ps-310 Bluetooth vonalkódolvasó (Led)

ps-310-bt

Új termék

Kisméretű, hordozható, CCD képérzékelővel ellátott szkenner 1D vonalkódok olvasására. Papírról, telefon vagy tablet kijelzőjéről is probléma mentesen olvas. Android, iOS, Windows kompatibilis. 

Bővebb leírás

53 500 Ft‎

Egyéb infó

A vonalkódok a készülék belső memóriájába is menthetőek.  Megbízható segítség lehet szállítmányozás, értékesítés, rendezvények, logisztika vagy egészségügyi területeken is.

3 az 1-ben csatlakozási mód a felhasználói igényekhez igazodva: bluetooth közvetlen kapcsolat, bluetooth adapteres (USB dongle) kapcsolat, vezetékes kapcsolat (USB kábel) lehetősége.

A PS-310BT vezeték nélküli vonalkódolvasó egy kisméretű, mégis nagyteljesítményű CCD technológiás bluetooth szkenner. A CCD képérzékelő technológia előnyeként a készülék nem tartalmaz belső mozgó alkatrészeket.  Direkt napfény esetén is könnyedén olvassa le az 1D kódokat.

Ez a csupán 67 gramm súlyú vonalkódolvasó egyszerűen kezelhető, kényelmesen elfér a zsebünkben és még az sem árt meg neki, ha több mint egy méteres magasságból a betonra ejtik.

Könnyedén kapcsolódik bármilyen bluetooth eszközhöz, legyen akár Android, iOS vagy Windows készülékről szó. A csomag tartalma egy bluetooth adapter is (USB dongle), mely segítségével bluetooth kapcsolat nélküli eszközökhöz is csatlakoztatható vezeték nélkül az olvasó (pl. régebbi PC)

A PS-310BT hordozható készüléke nagy kapacitású akkumulátorának köszönhetően, 4 óra töltést követően 15 óra folyamatos szkennelésre képes. 

Segítségével megvalósítható a kézi és folyamatos szkennelés, papírról vagy digitális eszközök képernyőjéről is.

Nagy méretű belső memóriája segítségével akár 2 millió karaktert is képes tárolni ( ~ 140 000 EAN13 kód)

A Windows mellett Android, iOS operációs rendszert futtató készülékekkel, például iPhone-nal vagy  iPaddel is összeköthető.

Jó választás lehet áruszállításnál, raktárban, logisztikában, rendezvények beléptetésénél, kiskereskedelmi üzletben, könyvtárban, egészségügyi területeken, mindenhol ahol a bluetooth kapcsolat mellett a hordozható kis méret is fontos.

- Fényforrás: vörös LED célzófény

- Optikai rendszer: CCD kamerás érzékelő

- Olvasási távolság: 50-260 mm

- Olvasási sebesség: max. 300 szkennelés/mp

- Olvasási mód: kézi, folyamatos szkennelés

- Olvasás jelzés: programozható hangjelzés, vörös célzófény

- Kamera felbontás: 1500 pixel

- Interfész lehetőségek: USB, USB-Virtual Com

- Memória kapacitás: 2 millió karakter tárolására képes (~ 140 000 EAN13 kód)

-Olvasható vonalkódok:

  1D: EAN 13, EAN 8, CODE 128, GS1, CODE 93, CODE 39, UPC-A, UPC-E, Industrial 2 of 5,
  Standard 2 of 5, Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, Codabar, MSI, UK/Plessey

- Ütésállóság: 1.5 m

- Működési hőmérséklet: -10°C~50°C

-Tárolási hőmérséklet: -20°C~60°C

- Környezeti fényerő: 0-100,000 Lux

- Méretek: 110 × 40 × 18,6 mm

- Súly: 67 g