Argox As-8310 vonalkódolvasó

Új termék

A kimagasló sebesség, az ütésállóság vagy a kódok automatikus azonosítása csak néhány azok közül a tulajdonságok közül, amik ideális választássá teszik az Argox készülékét az élelmiszerüzletek, az egészségügyi intézmények és a szállítással foglalkozó cégek számára.

Bővebb leírás

34 500 Ft‎

Egyéb infó

Az AS-8310 egy olyan CCD technológiás szkenner, ami nagyobb teljesítményre képes, mint a lézeres olvasók többsége. Az 1D az RSS valamint a GS1 kódokat egyaránt kimagasló sebességgel értelmezi, az azonosításukra pedig még erős fényben, vagy akár fél méteres távolságról is alkalmas.

A készülék használata jelentősen felgyorsítja a vásárlók kiszolgálását az üzletekben, mivel nagy érzékenységű szenzorai automatikusan leolvassák a vonalkódokat, ha elhúznak előttük egy terméket. A szkennert különleges képességei a kiskereskedelmi vállalkozások mellett laboratóriumok, egészségügyi intézmények vagy a szállítással foglalkozó cégek számára is ideális választássá teszik.

Az Argox vonalkódolvasója nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, ezért a várható élettartama kimagasló. Strapabíróságát gumírozott borítás garantálja; a készülék még akkor sem megy tönkre, ha másfél méter magasból betonra ejtik.

Fényforrás: 630 nm LED

Optikai rendszer: 2048 pixel CCD

Olvasási távolság: 600mm ( code 39, PSC=90%, 20 mil)

Olvasási sebesség: 450 olvasás/mp

Legkisebb olvasható kódsűrűség: 4 mil (Code 39, PCS=90 érintkezés esetén)

Leolvasás jelzés: zöld és piros LED és programozható 7 tónusú hangjelzés

Csatlakoztatható: USB, billentyűzet pufferes vagy soros kábellel

Ütésállóság: 1.5 m

Működési hőmérséklet: 0-50 ° C

Környezeti fényerő: 70, 000 Lux

Súly: 176g

Letöltés

argox-bill-hun.pdf

Argox vonalkód olvasók magyar billentyűzetbeállítás.

Letöltés (215.85k)