Argox Al-6801 vonalkódolvasó

Új termék

Az ARGOX AI-6801 kiváló minőséget, megbízhatóságot hoz a kézi vonalkódolvasók felső kategóriájából. Vezetékek nélkül.

Bővebb leírás

70 000 Ft‎

Egyéb infó

Az AI-6801 típusszámú Argox a felső kategóriában hódít, ráadásul kötöttségek nélkül, mivel vezetéknélküli kapcsolattal kommunikál. A professzionális olvasási teljesítményért a kiváló képalkotó egység felel, amely tökéletesen olvas akár tükröződő kijelzőkről is, mivel a fényvisszaverődések kiszűrését a készülékben működő gondosan megtervezett algoritmusok végzik.

Az Argox első vezetéknélküli kézi vonalkódolvasója, amelyet magasszintű por, víz és ütközés elleni védelemmel láttak el a márka mérnökei. A magasszintű tudás és strapabíró kivitel ellenére azonban a tervezőasztalon egy karcsú és könnyű készüléket álmodtak meg az Argox szakértői.

Rendkívül kisméretű ékszercímkére nyomtatott egy dimenziós vonalkódoktól a nagyméretű raktári vonalkódokig tökéletesen szkennel bármit. Közelről és nagy távolságból is gyorsan és pontosan dolgozza fel a vonalkódba rejtett karakterláncokat.

A vonalkódolvasó folyamatos tájékoztatást ad a beolvasásról és hibákról fényjelzéssel, vibramotor segítségével és hangjelzéssel egyaránt a hatékonyság és pontosság növelésének érdekében.

Az AI-6801 kitűnő ajánlat a vonalkód olvasás felsőházából, de az árcímkéjére ennek ellenére nem csillagászati nagyságrendű összeg került.

- IP65 szabvány szerinti strapabíró kialakítás

- Bluetooth kapcsolat, vezetéknélküli vonalkód olvasás

- Ergonomikus, karcsú kialakítás, a beépített akkumulátor ellenére sem nehéz

- Fény, hang és rezgő visszajelzés

- Kiváló ajánlat a csúcskategóriából