Információ

Leértékelések

Népszerű eladások

Mérlegek

Hiteles és NEM hiteles digitális mérlegek széles választéka.

Termékeink kötött megtalálhatóak az acsa, aclas, cas, demandy, micra termékcsalád hitelesített digitális mérlegei.

Vásároljon nálunk megbízható mérlegeket!

Mérlegek 80 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Árszorzós mérlegek

  Mit érdemes tudni az árszorzós mérlegről?

  Üzletet, saját vállalkozást vezet? Napi rendszerességgel kell termékeit lemérnie? Nincs megelégedve a jelenlegi mérlegével? Akkor Önnek egy megbízható, vadonatúj mérlegre van szüksége!

  Egy jól működő vállalkozáshoz elengedhetetlen a törzsvásárlói kör kiépítése, ez pedig csak abban az esetben lehetséges, ha a vevőkör megbízható minőséget kap a pénzéért és ennek következtében visszatér az üzletbe vásárolni. Azonban, ha eljátsszuk a bizalmukat, akkor ez nem fog megvalósulni. Szerezzen be egy megbízható mérleget és küszöbölje ki a rossz mérleg okozta hibákat!

  Webáruházunk különféle típusú mérlegeket kínál nagy választékban, melyek között megtalálhatóak árszorzós mérlegek is. Ezek a típusú eszközök számos előnnyel rendelkeznek a régebbi mérlegekkel szemben. Az árszorzós mérleg nemcsak pontos mérést végez, de digitális kijelzőjének köszönhetően azonnal megjeleníti a tömeghez rendelt pontos egységárat is. Nincs kerekítés vagy csalás, a kijelzőn tizedes pontossággal leolvashatóak a valós adatok. Az árszorzós mérleg nélkülözhetetlen eszköze élelmiszerboltoknak, zöldség, gyümölcs üzleteknek, de secondhand üzletekben is hasznos lehet.

  Vásároljon árszorzós mérleget és alapozza meg vállalkozása sikerét!

 • Asztali mérlegek

  tömegmérő mérlegek, vagy asztali mérlegek tömeg mérésére alkalmasak. Közös jellemzőjük a tárázhatóság, és a gyártói hitelesség. A mérlegek leginkább méretben (tálcaméretben) és kivitelben térnek el egymástól, vízvédettségi (IP) besorolás, és a mérlegtest anyagát illetőleg (műanyag, vagy saválló acél).

 • Darabszámláló mérlegek

  A darabszámlálós mérlegek a tömegmérő mérlegektől abban különböznek, hogy egy egységtömeg meghatározását (megmérését) követően megszámoltathatjuk a mérleggel az egyazon tömegű termékeinket (például csavarok, alátétek...). A klasszikus bolti darabszámláló mérlegeken felül kínálatunkban szerepel az ipari, két mérleges darabszámláló megoldás is.

 • Labor mérlegek

  Labor mérlegek akár gyártói tanúsítással (laboratóriumi, gyógyszertári, illetve egyéb, grammos, tizedgrammos, századgrammos mérést igénylő feladatokra).

  Amennyiben az alábbi termékkategóriáktól eltérő paraméterekkel rendelkező I -es, vagy II -es osztálypontosságú mérlegre van szüksége (pl. nagyobb platóméret, por és vízállóság, belső kalibrációs funkció...) kérje ajánlatunkat!

 • Mérleg kiegészítők

  Mérleg tápegységek, mérő cellák, tálcák, kijelzők és még sok minden ami a mérlegekhez kell.

 • Raklapemelős mérlegek

  Azonnali pontos mérés raklapemelős mérlegeinkkel.

 • Raktári mérlegek

  Ipari mérleg modelljeinket sztenderd, illetve egyedi kivitelben gyártjuk egyedi megrendelésre. Mint minden saját gyártású mérlegünk, ipari mérleg termékeink is saját gyártói engedélyszámmal rendelkeznek.

  Ipari mérleg
   gyártására minden esetben előzetes egyeztetés után, és amennyiben szükséges, helyszíni felmérést követően adunk ajánlatot az adott igények tekintetében.

  Raktári mérlegeink a legkülönbözőbb dobozos, raklapos termékek mérésére is alkalmasak, típustól függően, legyen szó száraz, vagy éppen nedves, vizes környezetről. Többféle megoldást kínálunk raklapok, EU raklapok mérésére is a különböző típusú raklapmérlegeinkkel, vagy békamérleggel.

 • Darumérlegek

  Akasztós mérlegeket, vagy horog mérlegeket kínálunk kis, közepes és nagy méréshatárokkal. A darumérlegek felhasználási területe nagyon szerteágazó. A kisebb méréshatárú, könnyen mozgatható kiviteleket vadászok, méhészek, mezőgazdaságban tevékenykedő termesztők, termelők... vásárolják leginkább, míg a nagyobb, helyhez kötött kivitelek felvevőpiacát leginkább az ipar jelenti, ahol a nagyobb termékek horogra akasztáshoz történő megemelése már leginkább gépesítve (pl. targonca által) történik.

  Az akasztós mérlegek leginkább nem hitelesített kivitelben léteznek, mivel azok hitelesíthetőségi lehetősége nagyon korlátozott, illetve legtöbbször nincs is szükség azok hitelesítésére, mivel csak ellenőrző mérésre (nem joghatással történő mérésre) használatosak.

oldalanként
Mutat 1 - 30 / 80
 • 207 000 Ft‎

  Az Aclas LS2 egy igazán sokoldalú készülék, ami gyümölcsök, húsok, ömlesztett- vagy darabáruk mérésére és vonalkóddal ellátott egyedi címkék nyomtatására egyaránt alkalmas, ráadásul bármilyen back-office rendszerhez könnyedén csatlakoztatható.

  207 000 Ft‎
 • 27 500 Ft‎

  Az Aclas PS1B típusú mérlege adapterről üzemeltethető, de három góliát elemmel akár két éven át isműködik hálózati áram nélkül. Kitűnő választás piacokra és vásárokba. Ráadásul tökéletesen alkalmas kültéri, éjszakai használatra háttérvilágítással felszerelt, jól látható kijelzője okán.

  27 500 Ft‎
 • 31 500 Ft‎

  Az új generációs Aclas modellek kialakításánál a hordozhatóság volt a legfőbb szempont. Közel fél évig üzemeltethetőek 3 darab ceruzaelemmel, akár napi 8 órás használat mellett. 

  31 500 Ft‎
 • 34 000 Ft‎

  Az új generációs Aclas modellek kialakításánál a hordozhatóság volt a legfőbb szempont. Közel fél évig üzemeltethetőek 3 darab ceruzaelemmel, akár napi 8 órás használat mellett.

  34 000 Ft‎
 • 16 500 Ft‎

  Tulajdonságok: NEM hitelesíthető !!Tára funkció Beépített memória Rozsdamentes mérőfelület és ház Eladó és vevő oldali LCD kijelző Energiatakarékos üzemmód 1 év garancia

  16 500 Ft‎
 • 23 500 Ft‎

  Tulajdonságok: NEM hitelesíthető !!ACS-7 rozsdamentes tornyos ellenőrző: Az ACS-7 típusú tornyos ellenőrző mérleg mérőfelülete és háza is rozsdamentes anyagból készült, ennek köszönhetően a mérleg időtálló. 60kg-os méréshatárral, vevő és eladó oldali LCD kijelzővel, valamint beépített memóriával rendelkezik. Választható energiatakarékos üzemmód.

  23 500 Ft‎
 • 24 500 Ft‎

  Tulajdonságok: NEM hitelesíthető !! ACS-8 rozsdamentes: Az ACS-8 típusú lapos ellenőrző mérleg mérési felülete és háza is rozsdamentes anyagból készült a könnyű tisztíthatóság és a hosszú élettartam érdekében. 60 kg-os méréshatárral, vevő és eladó oldali LCD kijelzővel, valamint beépített memóriával rendelkezik. Választható energiatakarékos üzemmód.

  24 500 Ft‎
 • 28 600 Ft‎

  Olcsó megoldás megbízható partnertől! Az ACS-568 beépített akkumulátorral is rendelkező árszorzós bolti mérleg kitűnő választás, piacra, vásárokba és bolti értékesítéshez is. 

  28 600 Ft‎
 • 29 500 Ft‎

  Az ACS-768 típusú hitelesíthető mérleg 2016-ban került bevezetésre Magyarországon. Fémházának köszönhetően egy magasabb minőségi osztályt képvisel.

  29 500 Ft‎
 • 6 500 Ft‎

  Hálózati adapter ACS-768 típusú mérleghez.

  6 500 Ft‎
 • 28 000 Ft‎

  Remek választás élelmiszer boltokba, zöldséges és húsboltokba is, nem csupán egyszerű kezelhetősége, hanem könnyű tisztíthatósága és időtállósága miatt is. Eladó és vevő oldali LCD kijelzői háttér-világítással is rendelkeznek. Használhatja hálózati adapterrel, vagy akkumulátorral is.

  28 000 Ft‎
 • 6 500 Ft‎

  Hálózati adapter ACS-A típusú mérleghez.

  6 500 Ft‎
 • 6 500 Ft‎

  Hálózati adapter ACS-A típusú mérleghez.

  6 500 Ft‎
 • 33 500 Ft‎

  Remek választás élelmiszer boltokba, zöldséges és húsboltokba is, nem csupán egyszerű kezelhetősége, hanem könnyű tisztíthatósága és időtállósága miatt is. Eladó és vevő oldali LCD kijelzői háttér-világítással is rendelkeznek. Használhatja hálózati adapterrel, vagy akkumulátorral is. Rendelhető 6/15 kg-os és 15/30 kg-os méréshatárral.

  33 500 Ft‎
 • 14 000 Ft‎

  Tulajdonságok: NEM hitelesíthető !! Az ACS-t típusú lapos ellenőrző mérleg könnyem tisztítható. 40 kg-os méréshatárral, vevő és eladó oldali LCD kijelzővel, valamint beépített memóriával rendelkezik.

  14 000 Ft‎
 • 260 000 Ft‎

  Tulajdonságok: NEM hitelesíthető! Raklapok kényelmes mozgatására szolgáló kézi raklapemelő béka.  A békamérleg kijelzője címkenyomtatóval van ellátva, így a mért súlyokat (azok árát) azonnal ki is nyomtathatja.

  260 000 Ft‎
 • 378 500 Ft‎

  A CAS CL5500 D kéttestű, címkenyomtatós, illetve blokknyomtatós rendszermérleg kiváló választás azoknak, akik olyan rendszermérleget keresnek üzletükbe, üzemükbe, melynek a billentyűzete nem a mérlegtesten, hanem a kijelzőnél van.

  378 500 Ft‎
 • 470 000 Ft‎

  A CAS CL5500 H függesztett kivitelű, kimondottan hal mérésre, halas tároló, zacskó címkézésére alkalmas címkenyomtatós, illetve blokknyomtatós rendszermérleg. A mérleg alap kivitelben kábelesen köthető hálózatba, Ethernet port segítségével, de lehetőség van vezeték nélküli, WIFI hálózatba kapcsolásra is WIFI modul használatával.

  470 000 Ft‎
 • 70 000 Ft‎

  A mérleg az adott kategória egyik legrégebben piacon lévő típusa, mely az elmúlt évtizedben olyan közkedvelté vált, hogy kihagyhatatlan eszköze lett egy jól felszerelt étterem vagy raktár előkészítési feladatainak.

  70 000 Ft‎
 • 267 000 Ft‎

  A CAS CL5200 -as lapos kivitelű, címkenyomtatós rendszermérleg a CL5000J mérlegcsalád továbbfejlesztett változata. Ajánljuk élelmiszer üzletek számára tőkehús, csemege áru mérésére, illetve kisebb üzemekbe, üzletekbe előcsomagolásra.

  267 000 Ft‎
 • 273 500 Ft‎

  A Cas legújabb rendszermérlege nagyáruházakban és kisebb üzletekben is jól használható. Előcsomagolásra, hús-, vagy csemegeáruk mérésére egyaránt alkalmas. Széles, élénk színű LCD kijelzővel és egy villámgyors címkenyomtatóval van felszerelve.

  273 500 Ft‎
 • 689 000 Ft‎

  CAS CL 7200 -as sorozatú érintőképernyős önkiszolgáló mérleg, mely dekoratív megjelenésével új színt visz az üzlet belső megjelenésébe. Ajánljuk exkluzív kis és közepes üzleteken túl, hipermarketeknek, akár folyamatos üzem esetére is!

  689 000 Ft‎
 • 572 000 Ft‎

  CAS CL 7200 -as sorozatú érintőképernyős kiszolgálós mérleg, mely dekoratív megjelenésével új színt visz az üzlet belső megjelenésébe. Ajánljuk exkluzív kis és közepes üzleteken túl, hipermarketeknek, akár folyamatos üzem esetére is!

  572 000 Ft‎
 • 199 500 Ft‎

  Az új CAS CL3000-15B címkenyomtatós, lapos kivitelű rendszermérleg a legújabb és egyben legolcsóbb változata a CAS CL rendszermérleg családnak.

  199 500 Ft‎
 • 66 500 Ft‎

  Az asztali mérleg azonos súlyú, könnyű alkatrészek darabszámának súlymérés útján történő pontos, gyors mennyiség meghatározására alkalmas. Az 5 digites kijelzővel maximum 99.999 darabot tud számlálni. NEM HITELESÍTHETŐ

  66 500 Ft‎
 • 203 500 Ft‎

  A mérleg kiválóan alkalmas blokk nyomtatására, legyen szó tételes (több tételt tartalmazó) bizonylatról, vagy egy tételes, vonalkódot tartalmazó, címkét helyettesítő blokkról.

  203 500 Ft‎
 • 94 000 Ft‎

  Kereskedelmi palettánk közkedvelt típusa az a platform mérleg család, mely széles platóméret és méréshatár választékával számtalan mérési feladatkörben alkalmassá teszi az eszközt.

  94 000 Ft‎
 • 88 900 Ft‎

  Nagy belső felbontású, hiteles darabszámláló mérleg. Üzletben történő használatra ajánlott első sorban.

  88 900 Ft‎
 • 70 000 Ft‎

  Egy igazán praktikusan használható mérlege palettánknak az ED típus. Belső akkumulátoros kiépítése folytán mobil felhasználása, könnyű kezelhetősége, mérsékelt ára teszi vonzóvá.

  70 000 Ft‎
 • 67 500 Ft‎

  A CAS kiváló minőségű, hordozható mérlegeit zöldségesek, húsboltok, piaci árusok, vendéglátóhelyek és minden olyan kiskereskedelmi egység számára ajánljuk, ahol a termékek súlyának ismerete alapvető fontosságú.

  67 500 Ft‎
Mutat 1 - 30 / 80