A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár, amely nem tartalmazza a szállítási költséget. A vásárlási folyamat során a rendszer automatikusan kiszámolja a szállítási költséget és a vásárolt áruk árához adja hozzá a vásárlási folyamat végén, tehát a vásárlás befejezésekor megjelenő ár a vásárolt áruk értékét és a szállítási költségét is tartalmazza.

Áruházunkban az alábbi szállítási lehetőségek közül választhat:

 1. Személyes átvétel üzletünkben

 2. Csomagküldés

  1. Házhoz kézbesítés

 1. Személyes átvétel üzletünkben:
  Személyes átvételi lehetőség Baross utcai üzletünkbe (1161 Budapest, Baross utca 4.). Kérjük, minden esetben várja meg az átvételt megerősítő email üzenetünket. Bemutató termünkben lehetősége van kipróbálni és összehasonlítani a kiválasztott termékeket. A személyes átvételre a visszaigazolástól számított 5 munkanapon belül van lehetősége, ha ezen időszakon belül nem veszi át a termékeket, akkor a megrendelését automatikusan töröljük és a foglalásban lévő termékeket felszabadítjuk.

  Elérhetőség és nyitva tartás
   

 2. Csomagküldés:
  A megrendelt árut munkanapokon, a készlet erejéig, 24-48 órán belül útnak indítjuk. A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepnap beérkezett megrendeléseket legkorábban a megrendelést követő első vagy második munkanapon teljesítjük. A megrendelt termék+postaköltség a helyszínen átvételkor fizetendő a szállító cég megbízottjának.

Garanciális feltételek:
Az Au Cash Kft. - ePénztárgép által értékesített minden termékre a hazai jogszabályoknak megfelelően 1 év garanciát biztosít, egyes, külön megjelölt termékeknél a garancia lehet 2 illetve 3 év is, ez minden esetben jól láthatóan fel van tüntetve a garancia jegyen. A használt termékekre a fenti garanciális feltételek nem vonatkoznak. Ezen termékek garanciális idejéről érdeklődhet üzletünkben. Ha a vásárolt áru 3 munkanapon belül meghibásodik a terméket cseréljük (kivéve az online pénztárgép termékeket, adóügyi okokból kifolyólag), ha az adott termékből éppen nincs készleten, akkor a vásárló kérésére a termék árát visszaadjuk.

Csomagolás:

Az áraink tartalmazzák a csomagolás költségét.