Legutóbbi bejegyzések

Archivált bejegyzések

Banktechnika

Banktechnikai készülékek az egyszerű pénzszámoláshoz, pénzvizsgálathoz.
Bankjegyszámoló készülékeink széles kínálatában megtalálható az egyszerű darabszámlálótól a professzionális értékszámlálóig minden. Összes készülékünk UV vizsgálat alá veszi a bankjegyeket, illetve kötegelő funkcióval járulnak hozzá a hatékony pénzszámoláshoz.
Érmeszámláló készülékeink jelentősen felgyorsítják az aprópénz számolását, ezzel rengeteg időt megspórolva munkaidődből.
Bankjegyvizsgálóink használatával egyszerűen és gyorsan megvizsgálhatod bankjegyeid eredetiségét. Nagy pontosságú UV vizsgálattal, vízjelellenőrzéssel, mikró írás vizsgálattal és még mágneses ellenőrzéssel is rendelkező bankjegyvizsgálót találsz kínálatunkban.
Régi bankjegyvizsgálód nem világít már? Nálunk minden régi készülékünkhöz találsz megfelelő UV csövet a hiba orvoslásához, igény szerint ki is cseréljük neked.

Banktechnikai készülékek az egyszerű pénzszámoláshoz, pénzvizsgálathoz.

Alkategóriák

 • Bankjegyszámolók

  Bankjegyszámoló készülékeink széles kínálatában megtalálható az egyszerű darabszámlálótól a professzionális értékszámlálóig minden.

  Mindegyik asztali bankjegyszámolóhoz adunk ajándékba külső ügyfélkijelzőt!

 • Érmeszámlálók

  Egy érmeszámláló gép jelentősen felgyorsítja és megkönnyíti üzlete munkáját, legyen szó automatákat üzemeltető cégekről, vagy csak egy kis boltról, ahol a napi záráskor lehet nagy segítség.

  Az aprópénz megszámolása jelentős időt vehet igénybe, ráadásul az emberi tényező, mint hibaforrás jelen van. A géppel végzett aprópénz számolás végtelenül egyszerű és gyors, mindemellett nagy pontosságot biztosít.

  Az érmeszámláló gépek a behelyezett érméket fajtánként külön rekeszekbe válogatják, és ezzel párhuzamosan megszámolják az összegét, valamint a fiókokba gyűjtött érmék darabszámát. A nagyobb típusok a fiókokban lévő darabszám mellett a fajtánkénti részösszeget is megadják, tehát, hogy egy fiókban hány darab érme található és azoknak mennyi az összege.

  Az EuroCash apró számoló gépek nagy megbízhatósággal rendelkeznek, gyorsan elsajátítható a kezelésük, valamint minden FORINT érmével kompatibilisek (5, 10, 20, 50, 100, 200).

 • Pénzvizsgálók

  Bankjegyvizsgálóink használatával egyszerűen és gyorsan megvizsgálhatod bankjegyeid eredetiségét.

  Nagy pontosságú UV vizsgálattal, vízjelellenőrzéssel, mikró írás vizsgálattal és még mágneses ellenőrzéssel is rendelkező bankjegyvizsgálót találsz kínálatunkban. Modern készülékeink UV LED technológiájának köszönhetően, nem kell benne UV csövet cserélni és kisebb fogyasztással is bírnak, mint a régi csöves kialakítású bankjegyvizsgálók.

Aktív szűrők