Legutóbbi bejegyzések

Archivált bejegyzések

Miért is jók az online pénztárgépek?

online pénztárgépAz online pénztárgépre való váltás elkerülhetetlen, mivel jogszabály írja elő, hogy az adóhatóság rendszerével online összeköttetésben legyenek a pénztárgépek. Habár az online pénztárgépek bevezetése sok vitát kiváltott, bevezetésüknek mégis megvannak a vitathatatlan előnyei.

Az előnyök közé sorolható, hogy az online pénztárgépek használatával eredményesen visszaszorul a feketegazdaság, mely igencsak megkeseríti a becsületes kereskedők életét. Egyszerűsödik a számvitel is, könnyebb lesz az adózás és a leltározás. Nem kell többé a blokkokat ellenőrizni, kézzel összeadni és kivonni, az online pénztárgép segítségével elektronikus formában elérhetőek az adatok. Ami a legfontosabb, nem kell majd egyes NAV ellenőrzéseknél szétszerelni a gépeket, sőt a védelmet is biztosítja az esetleges tévedések ellen, ami az adózás mértékének megállapítását illeti.

Ha megbízható és engedéllyel rendelkező online pénztárgépeket keres, tekintse meg termékkínálatunkat! Bármilyen online pénztárgépeinkkel kapcsolatos kérdésével pedig forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk a rendelkezésére!

kirakott: Pénztárgép

Szólj hozzá