A felújított termékeink a világ nagy gyártói (Dell, Lenovo, Hp, Fujitsu) Üzleti Szériás, ún. Business Class modelljei. Ezeket a termékeket az átlag 2-3 év használattól eltérően, 8-10 év használatra tervezik.

A minősítési folyamatunk első lépéseként, termékeink több lépcsős tisztítási és portalanítási folyamaton mennek keresztül.

Második lépésként a termékeink egy saját fejlesztésű szoftver segítségével egyedi tesztelési folyamaton mennek keresztül, mely segítségével minden információt megtudhatunk a termék különböző összetevői (pl: memória, hdd, kijelző) állapotáról és azonosító (gyári) számairól.

ÚJ ÁLLAPOT

Új termék, bontatlan gyári csomagolásban, gyártói garanciával ellátva.

HP RENEW ÁLLAPOT

Ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani a Hewlett Packard Company "HP Renew Program" keretében forgalmazott, csökkentett árú számítástechnikai eszközeit. A HP több mint 25 éve üzemelteti ezt az értékesítési csatornát, melyben összegyűjti az EMEA régióból származó túl készleteit, majd szigorú tesztet követően a megfelelőnek nyilvánított termékeket újracsomagolja és kereskedelmi forgalomba hozza.

program előnyei:

- eredeti HP minőség és megbízhatóság

- teljes HP garancia, támogatás és opciók

- teljesen új, vagy maximum pár hónapja megjelent modellek

- kiváló ár/érték arány

- új termékekkel megegyező minőség

A "HP Renew" besorolású termékek jogilag újak, rendelkeznek a HP 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint általában a Microsoft valamely operációs rendszerének előtelepített verziójával és annak eredeti licencével.

A HP a programban résztvevő összes terméke újra értékesítés előtt szigorú teszten esik át.
Szükség esetén a részegységeket nem felújítják, hanem, új, a gyárival megegyező alkatrészekre cseréli a gyártó az erre a célra fenntartott üzemében.

SZINTE ÚJ ÁLLAPOT

Tesztelési és tisztítási folyamaton keresztül ment, kifogástalan műszaki és esztétikai állapotú termék. A burkolaton minimális hajszálkarcok előfordulhatnak. A kijelző karc és sérülésmentes.
Nem gyári csomagolásban, 2 év garanciával.

JÓ ÁLLAPOT

Tesztelési és tisztítási folyamaton keresztül ment, kifogástalanul működő, kisebb esztétikai hibákkal. A burkolaton kisebb karcok vagy használatból fakadó kopás látszódik. A kijelzőn előfordulhatnak apró karcok, billentyűlenyomat vagy apró fehér folt.
Szabad szemmel látható, de a használat közben nem akadályozó esztétikai hibák. 
Nem gyári csomagolásban, 2 év garanciával.
Ha fontos az ár, akkor a legjobb választás számodra.

Összegyűjtöttük neked a leggyakrabban előforduló szépséghibákat:

Enyhe karc

Enyhén karcos fedlap

PROL8099_burkolati_serules_480x480.webp?v=1670450599

PROL8114_feluleti_karc_480x480.webp?v=1670450605

Enyhe fehér folt a kijelzőn

Alig látható billentyűlenyomatos kijelző (bekapcsolva nem látszik)

Feherfolt_480x480.webp?v=1670450592

PROL8117_billentyulenyomat_480x480.webp?v=1670450611

ELFOGADHATÓ ÁLLAPOT

A több fázisú teszteknek köszönhetően, bátran kimondható, hogy az ebbe a kategóriában sorolt termékeink is megfelelő műszaki állapotban vannak, viszont ezeknél az eszközöknél már láthatóbb sérülések jelenhetnek meg. (karcos vagy repedt fedlap és/vagy ház, pixelhibák, kopott billentyű, kopott "touchpad", hibás csatlakozó felületek)

- Burkolati törés/repedés

- Karcos fedlap

- Fehér folt a kijelzőn

- Billentyűzet lenyomat

Az adott kategóriában való vásárlásnál minden termékünkre 2 év jótállást vállalunk a minősítési hibáknak megfelelően!