Használt Micra Jota-e (GPS) online pénztárgép
search
  • Használt Micra Jota-e (GPS) online pénztárgép
  • Micra Jota-e (GPS) online pénztárgép

Használt Micra Jota-e (GPS) online pénztárgép

A307 engedélyszámon engedélyt kapott a méltán népszerű MICRA JOTA M és S modellek új generációs modellje a MICRA JOTA E!

Ebben a régi-új online pénztárgépben megőriztünk minden olyan tulajdonságot, amit nagyon szerettek a felhasználók, ezen felül frissítettük a készülékben használt alkatrészeket és új, a MICRA K10-ben az elmúlt egy évben már bizonyított, 4G-s modemmel és GPS-szel ellátott, integrált AEE került.

6 HÓNAP GARANCIÁVAL

Ha nincsen ár a terméknél akkor jelenleg nem kapható!

Egyéb: Kassza nélkül
Üzembehelyezés: Kérem válasszon
Mennyiség

  100% garancia

Gártói garancia, gördülékeny, gyors ügyintézés.

  Szállítási módok.

Futár szolgálat, Magyar Posta Zrt, és egyéb szállítók is megtalálhatóak áruházunkban.

  Személyes átvétel

Megrendelését személyesen is átveheti üzletünkben.

SPECIFIKÁCIÓ

- Micra Jota M utódja

- Gyűjtős és vonalkódos értékesítés

- PC, mint kiterjesztett vevőtörzs, illetve cikktörzs memória használata

- Korlátlan PLU kezelése PC -vel

- Vonalkód olvasó, mérleg, külső vevőkijelző, pénztárgép fiók csatlakoztatási lehetőség

- Akkumulátoros működés

AMIT HANGSÚLYOZNI ÉRDEMES

- Open PLU – a pénztárgép áru adatbázisának korlátlan bővítése

- Az eladandó árut megszokástól függően az adatbázisban szereplő szám, név, vonalkód vagy a beprogramozott billentyű segítségével lehet kiválasztani

- Definiálható billentyűk a gyors eladás, fizetés, kedvezmények, jelentések illetve további szükséges funkciókhoz (6 db funkcionális billentyű)

- A GPS beépítésével a készülék a pénztárgépek műszaki előírásaira vonatkozó rendelet szerint „hordozható” kategóriának is megfelel.

- A méretei miatt azonban inkább mozgó boltokba ajánljuk vagy olyan helyekre, ahol a pénztárgép fixen elhelyezhető.

- Az akkumulátor az új alaplapnak köszönhetően képessé teszi a pénztárgépet legalább 300 nyugta kinyomtatására is, akkumulátoros üzemmódban!

- A készülék külső antennáját, belső antennára cseréltük, ezáltal a szállítása és a pultban történő elhelyezése is egyszerűbbé vált.

- A billentyűzet kialakításánál minimális változtatásokra törekedtünk, hogy a régi Jotákhoz szokott felhasználóknak minél zökkenőmentesebb legyen az átállás: utalvány gomb helyére a fizetési mód került és az utalvány a hitel gomb helyére került!

- A kényelmesebb és gyorsabb használat érdekében szinte az összes funkció gyors-gombokra programozható a szervizes által.

- Csatlakozó aljzatok számát és típusát bővítettük, hogy minél többféle eszköz csatlakoztatható legyen az új Jotához: LAN porttal, USB hosttal (pl. USB-s vonalkódolvasó), mini USB-vel bővült a pénztárgép.

- A készülék külső Bluetooth adapter (külön megvásárolható) csatlakoztatása után kábel nélkül is összeköthető notebookkal, tablettel stb.

- A korábbi Joták egyik legnépszerűbb tulajdonsága volt a NYITOTT PLU-s számítógépes összeköttetés, jó hír, hogy természetesen megőriztük és fejlesztettük ezt a funkciót is és az új, honlapunkról ingyenesen elérhető DLL csomag frissítése után teljesen kompatibilis az összes szoftverrel.

h-micra-jota-e
Használt
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.