CashBox PosPrint mini 57mm thermo adóügyi nyomtató
search
  • CashBox PosPrint mini 57mm thermo adóügyi nyomtató
  • Használt CashBox PosPrint mini 57mm thermo adóügyi nyomtató (GPS)
  • Használt CashBox PosPrint mini 57mm thermo adóügyi nyomtató (GPS)

Használt CashBox PosPrint mini 57mm thermo adóügyi nyomtató (GPS)

A CashBox PosPrint egy olyan adóügyi nyomtató, mely külön engedélyeztetési procedúra nélkül hozzákapcsolható bármilyen számlázó-raktárkezelő programhoz, (természetesen a szoftver gyártójának közreműködése szükséges) így egy készüléken adható ki a nyugta.

6 HÓNAP GARANCIÁVAL

Ha nincsen ár a terméknél akkor jelenleg nem kapható!

Üzembehelyezés: Kérem válasszon
Mennyiség

  100% garancia

Gártói garancia, gördülékeny, gyors ügyintézés.

  Szállítási módok.

Futár szolgálat, Magyar Posta Zrt, és egyéb szállítók is megtalálhatóak áruházunkban.

  Személyes átvétel

Megrendelését személyesen is átveheti üzletünkben.

Az összekötés történhet kábellel, wifi-n vagy bluetooth kapcsolaton keresztül.

A Szoftver futtatására akár egy tablet PC is elegendő lehet ami bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál az adóügyi egységgel.

Egy vendéglátóipari egységben akár elegendő lehet egy kisebb tablet PC a rendelések felvételére, így a francia blokkot is kinyomtathatja a CashBox PosPrint.

Ha eddig is volt már szoftvere, amit a napi munkához használt, és külön ütötte a pénztárgépet a szoftver alapján, most lecserélheti egy kompakt eszközre ami emberi beavatkozás nélkül is ki tudja nyomtatni a nyugtát vagy a számlát.

Természetesen a CashBox PosPrint adóügyi egysége ugyanúgy kommunikál a NAV szerverével mint egy pénztárgép, eleget téve az idevonatkozó előírásoknak.

Hasonlóan a pénztárgépekhez a kommunikáció működtetéséhez szükséges zárt láncú internet előfizetési díja (2.500Ft+áfa) a felhasználót terheli.

Felhasználási területe szinte határtalan, a kereskedelmi üzleteken át a vendéglátó ipari egységeken keresztül a benzinkutas üzemeltetésig bármilyen felhasználói területen illeszthető a már meglévő számítástechnikai rendszerhez.

h-bee57
Használt
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.