Legutóbbi bejegyzések

Archivált bejegyzések

Számítástechnika

Használt laptop notebook, monitor és komplett használt számítógép rendelhető oldalunkon. Ha számítógép vagy laptop vásárláson töröd a fejed, akkor nézz itt szét.

Számítástechnika

Alkategóriák

 • Alkatrészek, Kellékek

  Számítógép alkatrészek széles választékban.

 • Monitorok

  Tökéletes méretű, kiváló felbontású monitort szeretnél vásárolni, azonban nem akarsz túlságosan mélyre nyúlni a pénztárcádba? Ebben az esetben egy használt monitor tökéletes megoldás lehet számodra, hiszen töredékáron is hozzájuthatsz egy tökéletes teljesítményű, extra strapabíró, üzleti felhasználásra tervezett prémium darabhoz.

 • Notebookok, Laptopok

  Ha használt laptop vásárlása mellett döntesz, egy átlagos, hétköznapi notebook áráért sokkal nagyobb teljesítményű és megbízhatóbb géphez juthatsz hozzá. Olyan eszköz tulajdonosa lehetsz, melyet kifejezetten nagy teljesítményt igénylő feladatokra terveztek.

 • Számítógépek

  A használt számítógépek olyan felújított PC-k, melyek korábban már rendelkeztek egy tulajdonossal, most pedig szakszerűen és precízen renovált és tesztelt állapotban várják új gazdáikat. Ha használt PC-t vásárolsz, egy átlagos gép áráért sokkal nagyobb teljesítményű, strapabíró géphez juthatsz hozzá, mely professzionális munkavégzésre is tökéletesen alkalmas.

Aktív szűrők