Legutóbbi bejegyzések

Archivált bejegyzések

A pénztárgépek régen és most

pénztárgépek régen és mostA pénztárgépek esetében két fajta nyomtatási módról beszélhetünk. Régebben, az online pénztárgépek bevezetése előtt még elég gyakoriak voltak a mátrix technológia alapján nyomtatópénztárgépek.

Manapság a pénztárgépek többsége már hőnyomtatóval van felszerelve. A gyártók a praktikai szempontok miatt már egyre ritkábban állítanak elő mátrixnyomtatós készüléket. A különféle nyomtatócsaládok között is már csak egy-egy ilyen típussal találkozhatunk. Természetesen a mátrixnyomtatós pénztárgépnek is meg vannak a maga előnyei. A mátrixnyomtatósak általában rendkívül masszívak, így melegben vagy hidegben is jól olvasható blokkot adnak ki a hő nyomtatóssal ellenben. Az utóbbi viszont gyorsabban és halkabban állítja elő a bizonylatokat.

Hogy pontosan melyik a gazdaságosabb választás az felhasználó és igényfüggő. Ha Ön is online pénztárgépet keres, akkor bátran lépjen velünk kapcsolatba bővebb információért és tanácsért! Webáruházunkból garantáltan megtalálja az ideális készüléket!

kirakott: Pénztárgép

Szólj hozzá